Botslab S8 Plus – говорещ робот-прахосмукачка

Botslab S8 Plus e модерен почистващ робот с интелигентни функции

Роботите-прахосмукачки навлязоха масово в домовете на хората. Много често обаче първият избор на домакините може да е разочароващ – ако кофата за боклук се пълни бързо или ако почистващият робот не е достатъчно умен и се лута хаотично из помещенията. Решението е в покупката на нов, усъвършенстван модел, какъвто ще ви представим тук.

Прахосмукачката Botslab S8 Plus е един модерен уред с LiDAR технология, който картографира жилището, почиства го педантично и изпразва сам боклука. Този робот се предлага в момента на специална цена от €299 (с купон за отстъпка 7CMBKBB) в глобалния онлайн магазин Geekbuying, а доставката е безплатна – от европейски склад.

Роботът се доставя в комплект с базова станция за презареждане и изпразване на боклука

На външен вид Botslab S8 Plus изглежда като много други роботизирани прахосмукачки, но в същото време е различна, когато говорим за функционалност. Този робот говори, докато върши работата си, за да уведоми своя собственик какво прави във всеки момент – например, че започва почистването или се прибира до базовата станция за презареждане. А когато започне отново да чисти, ще чуете: „Почистването ме прави щастлив!”

Разбира се, не това е най-важното. Botslab S8 Plus идва със страхотен хардуер, който гарантира висока производителност на уреда – роботът с всмукателна мощност до 2700 Pa (настройва се от мобилното приложение) няма да остави дори и фини прахови частици след себе си, подът ще изглежда безупречно чист.

Botslab S8 Plus разпознава автоматично настилката и регулира всмукателната мощност

Поддържа и моп функция за измиване на пода след прахосмученето, резервоарът за вода има обем 300 мл. На практика това е почистващ робот 2-в-1 (за сухо и мокро почистване). Отзивите от потребители свидетелстват за ефективно премахване и на космите от домашните любимци.

Батерията с капацитет 5000 mAh поддържа робота функционален в продължение на 250 минути в тих режим – достатъчно дълго, за да почисти жилищна площ от 250 кв. метра. Когато батерията падне, роботът се отправя самостоятелно към базовата станция за презареждане.

Botslab S8 Plus може за работи до 250 минути с едно зареждане на батерията

Това е интелигентен уред, който разбира кога преминава от твърда повърхност към килим и ще изключи водната струя. Автоматичното изпразване на торбата за боклук с обем 4 литра също е много полезна функция, която дава предимство на Botslab S8 Plus спрямо други модели. Според производителя, ще ви се наложи да премахвате ръчно боклука само веднъж на 70 дни, или общо 5 пъти в годината.

Отдолу роботът има две яки колела отзад и едно колело в стил ролка отпред, основна четка и голяма странична четка. Подложка може да бъде премахната и почистена. Филтърът в торбата за боклук също може да се свали измие.

Умната навигация позволява на Botslab S8 Plus да избегне чувствителни субекти

Когато пуснете Botslab S8 Plus за първи път, трябва да я оставите да се разхожда из дома ви за известно време, за да създаде карта. Роботът ще сканира жилището с LiDAR технология и ще си проправи сам път. От мобилното приложение Botslab можете да изберете как искате прахосмукачката да почиства къщата ви – имате опции за цяла къща, стаи или райони, създаване на забранени зони, ред за почистване и т.н.

Предвидена е и възможност за гласов контрол на Botslab S8 Plus, благодарение на съвместимостта на прахосмукачката с Alexa и Google Assistant. Специални алгоритми се грижат за тихата работа на робота-прахосмукачка – нивото на шум е от 59 до 65 dB в различните режими на работа.

Botslab S8 Plus поддържа и моп функция за измиване на пода

Botslab S8 Plus се доставя в комплект с база за зареждане и изхвърляне на боклука, 3 вакуумни торбички (1 предварително инсталирана), инструмент за почистване и наръчник за използване на прахосмукачката.

В заключение, можем да изтъкнем като силни страни на робота LiDAR картографирането, ефективното премахване на косми от домашните любимци, функцията за самостоятелно изпразване на боклука, здравите четки, интелигентната работа и, разбира се, изгодната цена.

Комплектът на Botslab S8 Plus включва всичко необходимо за работа на прахосмукачката

Можете да купите робота-прахосмукачка тук: Botslab S8 Plus Robot Vacuum Cleaner – за €299 с купон за отстъпка 7CMBKBB в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар