Roborock S7 Max Ultra – мечтаната прахосмукачка с европейска премиера

Roborock S7 Max Ultra се отличава с висока степен на автоматизация чрез базовата станция

На 15 юни е премиерата на новия модел роботизирана прахосмукачка Roborock S7 Max Ultra. Съдейки по спецификациите, тя има всичко, за което човек може да мечтае, за да поддържа жилището си чисто с минимум усилия.

По повод премиерата онлайн магазинът Geekbuying обяви промоционална цена на Roborock S7 Max Ultra от €949, която е валидна от 01:00 ч. българско време на 15 юни. Нещо повече, потребителите, които се абонират за събитието на тази страница, ще получат безплатно 8 аксесоара вместо 3.

S7 Max Ultra е новият флагман в серията прахосмукачки на Roborock

Roborock S7 Max Ultra е робот за сухо и мокро почистване с впечатляваща всмукателна мощност от 5500 Pa. С подобно екстремно засмукване, този уред лесно ще улови прах и мръсотия от килими и различни типове подове в жилището.

Новият модел на Roborock използва звукова система за почистване VibraRise, като прилага високоскоростно търкане на пода от 3000 пъти/минута, 6N натиск на мопа и около 5 мм повдигане на мопа. Технологията за звукова вибрация търка с постоянен натиск, за да не остави никакъв боклук по пода.

Roborock S7 Max Ultra самопочиства дъното на док станцията, улеснявайки поддръжката

Роботът поддържа автоматично пране с моп. Четката за почистване работи със скорост 735 оборота/минута, с двупосочно движение по време и след почистване. Същевременно S7 Max Ultra изсушава автоматично мопа, когато е в базовата станция, за да поддържа свежест и чистота, без неприятния миризми.

Автоматично се извършва и изпразването на събрания прах от торбата с обем 2,5 л, което също става в базовата станция. С тази прахосмукачка може да чистите жилището си до 7 седмици, без да ви се налага ръчно да изпразвате боклука.

Прецизната LiDAR навигация помага за безкомпромисно почистване на жилището

Друга практична функция е автоматичното зареждане на резервоара за вода. Базовата станция ще го напълни за максимален обхват на почистване от 300 кв.м. Самопочистването е още една привилегия за бъдещите собственици на S7 Max Ultra. Автоматичното почистване на дъното на докинг станцията улеснява поддръжката на робота.

Новата прахосмукачка на Roborock идва с технология PreciSense LiDAR – навигационна и многостепенна система за картографиране. Роботът бързо сканира вашия дом и създава подробни карти за оптимален маршрут на почистване.

Roborock S7 Max Ultra е умен уред, който разпознава опасните препятствия

Освен това S7 Max Ultra може да изгради виртуален модел на жилището с детайли като мебели и друго обзавеждане – подробната карта гарантира, че ще получите възможно най-доброто почистване. Роботът автоматично разпознава различни нива на дома – можете просто да го оставите да си свърши сам работата.

Забележителна е способността на прахосмукачката да избягва препятствия. Тя измерва разстоянието от обекта до себе си чрез сензори, като това ѝ помага да избегне сблъсъка с потенциални опасности и така работи по-ефективно и сигурно.

Roborock S7 Max Ultra създаде виртуална 3D карта на жилището с всички подробности

Важно предимство на новия модел е ускореното зареждане – то е с 30% по-бързо спрямо предходните модели от серията. Освен това S7 Max Ultra поддържа зареждане извън пиковите часове, докато през останалото време уредът е на режим с минимална мощност, за да пести разходи.

Не на последно място, можете да се възползвате от персонализираните настройки на прахосмукачката. Можете да ѝ зададете графици и рутинни процедури за определени зони в жилището при редовно почистване или по заявка.

Roborock S7 Max Ultra се зарежда нощем, извън пиковите часове, за да пести

Можете да купите този впечатляващ почистващ робот тук: Roborock S7 Max Ultra – за €949 от 01:00 ч. българско време на 15 юни. Ако се абонирате за събитието на премиерата на тази страница, ще получите безплатно 8 аксесоара, вместо 3. Доставката на робота е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни, а Geekbuying осигурява 2-годишна гаранция на уреда.

Коментар