Roborock Q8 Max и Dyad Pro Combo – продажбите започват тази седмица

Q8 Max+ идва със самоизпразваща се докинг станция, за да спести ръчни операции

Две нови прахосмукачки с реномираната марка Roborock излизат на световния пазар. Моделите Roborock Q8 Max и Roborock Dyad Pro Combo ще се предлагат на промоционална цена и с бонус за първите клиенти.

С над $240 отстъпка ще се продава роботизираната прахосмукачка Roborock Q8 Max+ в глобалния онлайн магазин Geekbuying – за $518,79 вместо $760,94, както е описано на промоционалната страница Roborock New Arrivals.

Купувачите могат да спестят повече от $120 при избор на модела Roborock Q8 Max, който е обявен на цена от $421,32 вместо $543,22.

Новата безжична ръчна прахосмукачка Roborock Dyad Pro Compo струва с около $57 по-евтино по време на промоцията – $540,45 вместо $597,65.

Предварителната резервация за старта на продажбите тече в момента и ще продължи няколко дни – от 11 септември 1:00 AM до 14 септември 1:00 AM българско време. Самите продажби ще започнат на 14 септември в 1:00 AM. 

Първите 100 клиенти, които се абонират за събитието, свързано с началото на продажбите, ще получат подарък – безплатни аксесоари в продължение на една след покупката.

Ето какво представляват новите продукти на Roborock:

Roborock Q8 Max и Q8 Max+

Серията Roborock Q8 Max включва вакуумни прахосмукачки-роботи с иновативна технология Reactive Tech за избягване на препятствия, която досега се срещаше само в по-скъпите модели. Моделите от серията разполагат с четка DuoRoller за по-дълбоко почистване и са първите от среден клас на марката с подобен инструмент.

Q8 Max се отличава с технологии, които се срещат в по-скъпите модели

Моделът Roborock Q8 Max+, в частност, идва със самоизпразваща се докинг станция, която ще ви освободи от ръчни операции за изхвърляне на боклука в продължение на седем седмици, тоест прахосмукачката си е самодостатъчна и пести време на своите стопани.

Роботизираните прахосмукачки Q8 Max има всмукателна мощност до 5500 Pa и 30 нива на водния поток. Технологията Reactive Tech гарантира, че Q8 Max няма да се блъска в мебели, хора или домашни любимци, докато почиства. 

Режимът на заключване за деца в Q8 Max дава спокойствие на родителите

Роботът използва и напреднала LiDAR технология за навигация, като се движи в същата посока, в която са разположените подовите дъски, за да гарантира, че мръсотията между е събрана. Картата на почистване може да се персонализира с мобилното приложение Roborock, вкл. задаване на забранени зони.

Технологията за избягване на препятствия в Q8 Max се среща само в по-скъпите модели

Други практични функции са заключването за деца и режимът на бързо почистване, който намалява времето за работа с 30%. Прахосмукачката е оборудвана с батерия 5200 mAh, която поддържа нейната автономна работа до четири часа – това е достатъчно време за почистване на площ около 300 m².

Roborock Dyad Pro Combo

Вторият нов продукт, Roborock Dyad Pro Combo, е ръчна безжична прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която се отличава с изключителна голяма всмукателна мощност от 17000Pa. Това означава, че този уред може да премахва мокри и сухи замърсявания с много висока ефективност.

Dyad Pro Combo е ефективна ръчна прахосмукачка, която работи без кабели

Новият модел идва със система за самопочистване и изсушаване. Ролките се въртят в обратна посока, изстъргват се и осигуряват цялостно почистване с по-малко усилия за поддръжка. Горещ въздух от 50℃ и три реда изпускателни отвори за въздуха гарантират изсушаване и ефективно предотвратява миризмите.

Dyad Pro Combo включва интелигентен сензор DirTect, който определя колко мръсен е подът и автоматично регулира мощността на почистване и водния поток. В допълнение, многофункционалната четка лесно събира мръсотия и прах от различни видове подове, включително килими.

Почистването под мебелите не е проблем за Dyad Pro Combo

Наличен е и автоматичен дозатор за почистващия разтвор, който улеснява премахването на засъхнали петна. А моторизирана мини-четка ефективно отстранява праха от различни повърхности, включително легла, дивани и тъкани мебели.

Почистваща глава с “дизайн 2-в-1” ви спестява място за съхранение, лесно почиства тесни пространства и премахва праха от тъканта. Две предни ролки осигуряват почистване “от край до край” и оставят чисти ръбове от двете страни, с полета по-малко от 1 мм.

Мобилното приложение прави работата с Dyad Pro Combo още по-лесна

Наличен и набор от мулти ролки, въртящи се в противоположни посоки за ефективно премахване на замърсяванията. И накрая, мобилното приложение предлага удобни функции като регулиране на водните нива, графици за самопочистване и изсушаване, гласови сигнали и др.

Наличност и цени

Продажбите на тези нови Roborock прахосмукачки започват след броени дни – на 14 септември, с промоционални цени – Q8 Max+ за $518,79, Q8 Max за $421,32 и Dyad Pro Compo за $540,45. Предварителната регистрация за събитието, което бележи старта на продажбите, ще осигури на първите 100 клиенти безплатни аксесоари в рамките на една година след покупката.

Коментар