Започват супер-продажби в Geekbuying

Кампанията за супер-продажби в Geekbuying продължава от 7 до 28 септември

Глобалният онлайн магазин Geekbuying стартира кампания за супер-продажби. В периода от 7 до 28 септември купувачи от цял свят могат да се възползват от ексклузивни отстъпки за продукти в различни категории – потребителска електроника, умен дом, електрически возила, 3D принтери, ТВ кутии, играчки, дронове… И ако имат късмет, да получат кешбек на стойност $2000!

В първия етап на кампанията Geekbuying Super Sale, от 7 до 13 септември, е времето, в което можете да се регистрирате с имейл, за да следите актуалните промоции и да участвате в голямото пазаруване и томболата. Регистрацията ще ви осигури купон за отстъпка от $5 при поръчка на продукти от онлайн магазина.

Голямата атракция е възможността за кешбек на стойност до $2000. Всеки може да си опита късмета, ако направи поръчка на продукти от избрани брандове в периода от 7 до 28 септември. И след това участва в томболата – колелото на късмета, където може да играе по веднъж за всяка поръчка, за да спечели пълен кешбек, т.е. връщане на парите за покупката!

Печелившите трябва да публикуват снимка с поръчания от тях артикул във всеки социален канал и да тагнат Geekbuying, след което да изпратят екранни снимки на публикацията и на печалбата от томболата до отдела за поддръжка на клиенти на Geekbuiyng. Когато всички подробности бъдат проверени, победителите ще получат обратно парите си за направената поръчка.

В заключителния етап на Super Sale, периода от 21 до 28 септември, е предвидена разпродажба на най-търсените колекции. Това са дните с последен шанс за пазаруване с купони за отстъпка.

Организаторите на кампанията от Geekbuing са се погрижили да осигурят ексклузивни отстъпки за най-продаваните артикули през годината. Купувачите от всяко поколение ще могат да се сдобият изгодно с желания продукт, бил той електрически велосипед, слушалки, преносима игрова конзола, прахосмукачка или друга електроника за дома и персонална употреба.

Geekbuying ви кани на Super Sale от 7 до 28 септември: Пазарувайте и спестете от всички категории продукти!

спонсорирана публикация