Geekbuying на 9 години – купони за отстъпка до $99

За 9-тата си годишнина Geekbuying дава големи отстъпки при пазаруване в онлайн магазина

Глобалният онлайн търговец Geekbuying чества този месец 9-тата си годишнина. По повод празника, компанията обяви атрактивни отстъпки и промоции на сайта си за огромно разнообразие от продукти.

В „подгряващата” седмица преди рождения ден – Geekbuying 9th Anniversary Warm-up Sale в периода от 9 до 15 юни – Geekbuyng дава възможност на потребителите да се сдобият с купон за отстъпка до $99, който могат да ползват при покупки на електроника и други продукти от онлайн магазина. За целта е необходимо да се регистрират с имейл за електронния бюлетин на Geekbuying.

В дните до 15 ноември всеки клиент на онлайн магазина може да спести $5 при покупка на продукт на цена до $50 с купон GKB9THAN. След това, в празничната седмица 15-22 юни купувачите могат да си спестят още $94 с вече получения купон от регистрацията.

Нещо повече, в периода 22-26 юни клиентите на Geekbuying могат да спечелят невероятни награди на обща стойност 100 000 долара – роботизирана прахосмукачка, електрическа тротинетка, велосипед и др., става ясно от условията, публикувани на страницата 9th Anniversary Shopping Guide

Отстъпките достигат 80% с използване на купоните и намаленията в ежедневните сделки по време на кампанията. Доставките на продуктите се извършват и от европейски складове, вкл. Германия, Полша, Испания и Чехия.

Ето няколко вълнуващи продукта на изгодни цени с ползване на купони за отстъпка:

Машина за класически аркадни игри SNK NEOGEO MVSX с предварително заредени 50 любими SNK игри, включително колекции King of Fighters (10 игри), metal Slug (6), Samurai showdown (6), Fatal fury (8), world hereos (6), sengoku (3), The Last Blade (2), други класически бойни и спортни игри. Машината има 17-инчов екран, програмируеми бутони, джойстици, стерео високоговорители и USB порт, може да се ползва от един или двама играчи.

SNK MVSX Arcade Machine се предлага за €549,73 с купон за отстъпка 5ZYVJRWP и безплатна доставка.

Електрическа фитнес пътека за бягане XQIAO OVICX Q2S – отличава се с голяма площ с ширина 43 см и дължина 110 см, интелигентна система за намаляване на скоростта до 4 км/ч, технология за абсорбиране на ударите с цел предотвратяване на травми на коляното, тиха работа и LED екран за визуализиране на данни, свързана с мобилно приложение. Пътеката е лесна за съхранение, тъй като има сгъваем дизайн и може да се побере на площ от само 0,5 кв.м.

XQIAO OVICX Q2S Walking Running Machine струва €406,96 с купон за отстъпка XOVICXQ2S и безплатна доставка.

Роботизирана вакуумна прахосмукачка Roborock S7 – за сухо и мокро почистване с ултразвук, има всмукателна мощност 2500Pa, лазерна система за картографиране и навигация, както и издръжлива батерия 5200 mAh за 3 до 7 часа работа. Оборудвана е с кошче за прах с обем 470 ml и резервоар за вода 300 ml, за да почисти площ до 200 кв.м. в една сесия. Използвайки ултразвук, S7 разпознава килимите с изключителна точност.

Roborock S7 Vacuum Cleaner се предлага за €467,67 с купон за отстъпка S7OVER5 и безплатна доставка.

Електрически велосипед HIMO Z20 – дава възможност за каране в три режима: чисто електрически, само на педали и комбиниран, който е съчетание от двата, така че колоездачът да се адаптира лесно към различни пътни условия. Моделът има 20-инчови гуми, мотор с мощност 250W и пробег до 80 км с едно зареждане на батерията 10Ah, 6-скоростна трансмисия Shimano и двойна дискова спирачка, развива до 25 км/ч.

HIMO Z20 Folding Electric Bicycle струва €631,78 с купон за отстъпка GKB656S и безплатна доставка.

Портативна Bluetooth аудио колонка Tronsmart Element T6 Max – осигурява 360-градусов стерео звук с дълбок бас и мощност 60W, благодарение на технология SoundPulse. Може да възпроизвежда музика в продължение на 20 часа с едно зареждане на батерията 12 000 mAh, водоустойчива е по стандарта IPX5, предлага тъч контрол и гласово управление със Siri и Google Assistant

Tronsmart Element T6 Max е достъпна за €57,43 с купон за отстъпка GKBTSCZ6 и безплатна доставка.

Прахосмукачка-робот Proscenic M8 Pro – това е машина 2-в-1 за сухо и мокро почистване, с резервоар за вода 300 ml и контейнер за прах 280 ml. Използва лазерна система LDS8.0 за 60-градусово сканиране и памет за множество карти, което е удобно за собствениците на многоетажни жилища. Поддържа няколко режима на почистване, а батерията с капацитет 5200 mAh осигурява непрекъсната работа в продължение на 256 минути.

Proscenic M8 Pro Smart Robot Vacuum Cleaner струва €344,60 с купон за отстъпка PROSM8PRO и безплатна доставка.

Коментар