GeekBuying на 10 години – големи отстъпки за юбилея

10-годишният юбилей на GeekBuying поднася много атракции за купувачите от цял свят

Глобалният онлайн магазин GeekBuying чества този месец 10 години, откакто е на пазара. По този повод популярният в цял свят търговец на електроника излиза с топ оферти за най-горещите продукти.

Юбилейната кампания GeekBuying 10th Anniversary започна на 7 юни и ще продължи до 27 юни, като е разделена на три периода, с различни активности и опции за купувачите (вижте страницата Shopping Guide):

Подгряващият период (Pre Event) е седмицата от 7 до 13 юни, която вече започна с въвеждащи оферти, достъпни за всички клиенти на онлайн магазина. По-конкретно, потребителите могат да се възползват от следните предимства:

  • Купон за $10 отстъпка за всички продукти в сайта, ако се абонират за е-бюлетина на магазина.
  • Достъп до ексклузивни „флаш” сделки при пазаруване в pre-heat” страницата по повод 10-тата годишнина.
  • Допълнителни отстъпки от $10, $50 или $100 за поръчки съответно за над $100, $400 или $800 и плащане през Klarna. Редица европейски страни, наред със САЩ и Австралия, вече поддържат Klarna плащания.

Главното събитие (Main Event) е в дните от 14 до 23 юни. В този период купувачите от цял свят ще имат избор от огромно разнообразие продукти във всеки раздел на онлайн магазина и възможност да спестят стотици долари от специалните оферти.

GeekBuying предлага купони за всички потребители, които осигуряват спестяване от $3 до $50. Нещо повече, тези купони могат да се използват заедно с отстъпките от Klarna за кумулативен ефект. Ето и самите купони, които са валидни от 14:00 (UTC+8) на 14 юни:

  • GKB10TH4 – $50 отстъпка при поръчки над $600
  • GKB10TH3 – $25 отстъпка при поръчки над $300
  • GKB10TH2 – $10 отстъпка при поръчки над $100
  • GKB10TH1 – $3 отстъпка при поръчки над $30

В допълнение, GeekBuying е предвидил специална 48–часова страница за „флаш” продажби, която предлага някои от най-добрите сделки за актуални продукти. Главното събитие включва още специални оферти за продукти, налични в локалните складове, с бърза доставка в рамките на 5-6 дни за региона на ЕС, Великобритания и САЩ.

Колелото на късмета (Lucky Draw) е в периода 24-27 юни. То дава шанс на купувачите с късмет да спечелят подаръчни карти на стойност до $1000.

Потребителите на GeekBuying могат да открият в магазина изключително широко разнообразие от продукти в няколко основни категории: умен дом, потребителска електроника, е-возила, 3D принтери и лазери, TV Box устройства, лаптопи и таблети, мебели, играчки и други джаджи.

Кампанията по случай 10-годишния юбилей е една чудесна възможност за потребителите по цял свят да се сдобият с желания продукт на изгодна цена, благодарение на многото отстъпки, които магазинът предлага в периода от 7 до 27 юни.

Съдържание от GeekBuying