Tronsmart колонки с големи отстъпки за Black Friday

Портативните Tronsmart колонки правят домашната атмосфера още по-задушевна

Black Friday кампанията е в разгара си за онлайн магазините по цял свят. „Лудото” пазаруване с големи отстъпки не е само в петък, а продължава седмица и повече – на практика през цялата трета десетдневка на ноември.

Така и е в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Тази седмица – в периода от 23 до 26 ноември – тече кампанията Geekbuying Black Friday 2020 за четири категории продукти и с доставки на поръчките от локални складове. Наред с обявените големи намаления на цените, купувачите могат да разчитат и на купони за отстъпка в зависимост от стойността на поръчаните продукти.

Ето какви са възможностите за ползване на купони за отстъпка:

  • купон BFGKB2004 – отстъпка от $15 при покупки за над $200
  • купон BFGKB2003 – отстъпка от $10 при покупка за над $100
  • купон BFGKB2002 – отстъпка от $5 при покупка за над $50
  • купон BFGKB2001 – отстъпка от $2 при покупка за над $20
  • купон BLACK5 – отстъпка 5%, максимална $15

Като цяло, Black Friday кампанията продължава до края на месеца (30 ноемри). Условията за участие в нея от страна на купувачите са публикувани на специална уебстраница Black Friday Shopping Guide. След ранния достъп и големите продажби, които текат в момента, следва заключителният етап – от 26 до 30 ноември, когато Geekbuying ще предложи отстъпки до 80% за някои продукти! Това са най-ниските цени за годината и неслучайно този период е наречен „72 часа луди продажби”.

Специален акцент в кампанията тези дни са портативните аудиоколонки и безжични слушалки Tronsmart. Това е една от най-популярните марки за аудио устройства, с широко разнообразие от продукти, които се отличават с високо качество и достъпни цени.

Ще разгледаме по-подробно аудио колонката Tronsmart Force, която се предлага в момента на цена от $39,99 с купон за отстъпка NNNAnonimInc12 и доставка от склад в Германия (за $7,62). Това е компактна и лесно преносима безжична Bluetooth колонка, с която можете да си организирате музикално парти по всяко време и на всяко място. Тя е достатъчно мощна, издръжлива и с динамичен звук, за да се насладите на изживяването – сами или в приятна компания.

Tronsmart Force използва SoundPulse технология и два пасивни радиатора, които осигуряват до 40W изходна мощност (2x20W) с екстремен, дълбок бас, който изпълва всяко кътче на помещението. Двойката говорители възпроизвежда истински стерео звук (80Hz-18KHz), а екулайзърът с Tri-Bass ефекти позволява най-добрата настройка на звука според жанра на музиката – 3D стерео, екстра бас и стандартен режим.

Колонката може да възпроизвежда музика до 15 часа с едно зареждане на батерията – всъщност батериите са две с капацитет по 3300 мАч всяка, а пълното им зареждане отнема около 3 часа. Стерео говорителят възпроизвежда безжично аудио от смартфон или друго устройство през Bluetooth 5.0 от разстояние до 20 метра. Поддържа също стриймване чрез NFC технология.

Tronsmart Force е издръжливо устройство, което ще ви служи вярно както у дома и в затворени помещения, така и на открито – когато сте на ски през зимата или на море през лятото. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX7, така че няма да се повреди от пръски вода. Тя има размери 204x64x80 мм и тежи около 780 грама. Предлага също слот за Micro SD/TF карти, aux-вход и функция хендсфри.

Можете да купите Tronsmart Force сега на цена от $39,99, като използвате купон за отстъпка NNNAnonimInc12. Доставката се извършва от германски склад и ще оскъпи поръчката със $7,62. Добра идея е също да се комбинират две такива колонки за още по-вълнуващо изживяване с домашния телевизор.

Ето още няколко практични аудио продукта на Tronsmart, достъпни в момента на изгодни цени:

Tronsmart Element T6 Max – $69,99, купон NNNAnonimInc1, доставка от Германия ($5,98)

Tronsmart Onyx Ace – $21,99, купон NNNAnonimInc2, доставка от Германия ($10,71)

Tronsmart Apollo Bold – $78,99, купон NNNAnonimInc8, доставка от Чехия

Tronsmart Element Mega – $34,99, купон NNNAnonimInc13, доставка от Германия ($9,78)

Tronsmart Spunky Beat – $22,39, купон NNNUIUXTECH5, доставка от Европа ($1,54)

Tronsmart Element T6 Plus – $42,99, купон NNNUIUXTECH6, доставка от Германия ($6,58)

Коментар