От днес: супер-продажби в Geekbuying

Супер-продажбите в Geekbuying включват отстъпки с купони и при плащане през PayPal

Очакваните супер-продажби на електроника в глобалния онлайн магазин Geekbuying започнаха днес. Потребители от цял свят ще могат да се възползват от намалени цени за огромно разнообразие от продукти, ексклузивни отстъпки и други придобивки, вкл. възможност за кешбек на стойността на поръчките след участие в игра.

Пазаруването в онлайн магазина по време на Super Sale кампанията може да бъде доста изгодно с използване на купони за отстъпка. Ето кои са те и отстъпките в зависимост от стойността на поръчката:

Super Sale купони:

  • $50 отстъпка при поръчка над $600: купон GKB22SS1
  • $20 отстъпка при поръчка над $300: купон GKB22SS2
  • $10 отстъпка при поръчка над $100: купон GKB22SS3
  • $3 отстъпка при поръчка над $30: купон GKB22SS4

В допълнение, при плащания на поръчките, направени през системата PayPal, онлайн магазинът дава допълнителна отстъпка, в зависимост от стойността на сделката:

PayPal отстъпки:

  • $10 отстъпка при покупки над $200
  • $5 отстъпка при покупки над $100
  • $3 отстъпка при покупки над $50

Според условията на кампанията, Super Sale купоните и PayPal плащанията трябва да се прилагат заедно, за да могат купувачите да се възползват от отстъпките.  Така например, първоначалната цена на прахосмукачката Proscenic P10 Handheld Cordless Vacuum Cleaner е $110,00, но при използване на купон GKB22SS3 получавате $10 отстъпка, при плащане през PayPal – още $5 отстъпка и крайната цена става $95.

Тази прахосмукачка може да бъде купена с $15 по-евтино при наслагване на отстъпките

Наличните продукти в кампанията да супер-продажби са разделени в няколко категории:

Потребителската електроника е само една от няколко големи категории продукти в кампанията

На уебсайта на Geekbuying е публикувано и ръководство за пазаруване, където подробно са описани стъпките, които купувачите трябва да направят, за да се възползват от отстъпките и промоциите.

Продуктите от кампанията Super Sale могат да се поръчат за доставка от европейски складове

Същевременно е достъпна и свободна продажба с кешбек опция за поръчки на максимална стойност до $2000. Купувачите могат да участват в колелото на късмета за всеки поръчан продукт, а имената им на печелившите се обявяват всеки ден.

спонсорирана публикация