Пет Black Friday предложения от Geekbuying

Купони за отстъпка, игри и намалени цени привличат внимание в GeekBuying

Онлайн магазините вече са в режим „Black Friday”. По време на шопинг кампанията търговците по цял свят предлагат продукти с отстъпки, като потребителите могат да се възползват от различни активности, за да постигнат още по-добри цени.

От днес тече „подгряващата” Black Friday кампания в глобалния онлайн магазин Geekbuying. В периода 17-26 ноември купувачите могат да се възползват от допълнителни купони за отстъпка, като се абонират по имейл за получаване на горещите оферти, а първите 1000 абонати ще получат купон за отстъпка от $3 и шанс да играят в колелото на късмета. Придобитите купони са валидни до 26 ноември.

Ето и правилата за участие в играта Lucky Draw, която дава шанс да спечелите купон за $1000 отстъпка:

  1. Период на активност: 17 ноември 16:00 (UTC+8) – 26 ноември 16:00 (UTC+8).
  2. Можете да играете веднъж дневно, след като се абониратe за Black Friday Deals & Email.
  3. Ако споделите страницата на кампанията, ще спечелите още един шанс да играете всеки ден.
  4. Ако поръчате продукт, получавате допълнителен шанс да играете (5 пъти всеки ден).
  5. Купоните са валидни от 26 ноември 10:00 (UTC+8) до 30 ноември 10:00 (UTC+8).

С придобитите купони можете да избирате от огромно разнообразие от продукти, достъпни в сайта на Geekbuying. Такива например са смартфони, компютри, носими джаджи, уреди за фитнес, електрически скутери, битови уреди, ТВ приставки и какво ли още не.

Представяме ви една извадка от 5 популярни продукта, които можете да придобиете на изгодни цени по време на предстоящите Black Friday дни на голямото пазаруване.

Tronsmart Apollo Bold са качествени безжични слушалки-тапи, оборудвани с хибридна технология за активно шумопотискане, която редуцира шума до 35 dB. Тези Bluetooth слушалки се възползват от възможностите на флагманския чип Qualcomm QCC5124 и Qualcomm aptX, имат 6 вградени микрофона и технология Truewireless Stereo Plus, за да осигурят звук със студийно качество. Струват $79,99 по време на кампанията.

Roborock H6 е практичен уред за дома – безжична, ръчна вакуумна прахосмукачка с всмукателна мощност 150AW и безчетков мотор 420W, оборудвана с батерия 3610 мАч и OLED дисплей. Тя е достатъчно мощна и ефективна, за да отстрани частици и акари, загнездили се дълбоко в килимите, леглата и тапицерията на автомобила. Международната версия на прахосмукачката се предлага за $329,99 с доставка от Европа.

KUGOO S1 е един от най-популярните електрически скутери на пазара. Той е сгъваем и мощен (350W), способен да работи на три скоростни режима и да развие максимална скорост 30 км/ч, като показва важната информация на предния LCD панел. Има солидни 8,0-инчови гуми и подобрена сигурност, подходящ за различни пътни условия. Е-скутерът струва $269,99 с доставка от Европа.

SmartMi Electric Air Heater е особен подходящ уред за наближаващия зимен сезон. Това модерно отоплително тяло с керамични елементи има мощност 2000W и може да се управлява дистанционно посредством Wi-Fi и мобилно приложение. Подходящо е за дома и офиса, като позволява интелигентно регулиране на температурата на помещенията. Цената на този уред, предлаган от Xiaomi, е $145,99 с доставка от Европа.

Tronsmart Element T6 Max ще направи партито край камината още по-задушевно – портативната аудио колонка може да възпроизвежда качествен звук в продължение на 20 часа с едно зареждане. В нея са вградени 4 пищялки и 1 бас, а изходната мощност е 60W. Качеството е гарантирано от фирмената технология SoundPulse. Моделът осигурява добре балансиран съраунд звук, така че слушателите да се наслаждават на отлично аудио преживяване от всеки ъгъл. Колонката струва $69,99 с купон за отстъпка NNNTECHBYTE1 и доставка от Европа.

Коментар