Oracle разкри концепцията Enterprise 2.0 пред българска аудитория

Концепцията Enterprise 2.0 на Oracle улеснява съвместната работа и споделянето на информация в уеб пространството, стана ясно днес на форум в София. Технологичното направление се опира на четири основни стълба – уеб приложения (сайтове и портали), управление на съдържанието, отворена инфраструктура и средства за взаимодействие между хората, обяви Анатоли Атанасов, старши консултант продажби в Oracle България.
Във фокуса на вниманието бяха продуктите Oracle WebCenter Suite и Oracle WebLogic Portal. Първият от тях се явява портална платформа, която е цялостна, отворена, управляема и интегрира възможностите на Enterprise 2.0 в бизнес процесите, обяви Фабрис Солами, старши консултант продажби Европа, Близкия Изток и Африка в Oracle.
В своята работа продуктът се опира на технологията Web 2.0 и е предназначен за автоматизация на бизнес процесите и управление на интернет данните на компаниите.
Oracle WebLogic Portal е сървър за портални приложения, който осигурява готова функционалност за свързване между потребители и бизнес услуги. Георги Мойкин, старши консултант продажби в Oracle България, демонстрира как може лесно да се създаде портал само чрез използване на готовите компоненти, как се изгражда йерархия от портали и как се осигурява единен достъп до всички тях.
Друг продукт от направлението Enterprise 2.0 е Oracle Web Content Management, който позволява ефективно управление на уеб сайтове. Продуктът дава възможности за по-добра поддръжка и управление на съдържанието, което компаниите публикуват онлайн.

Коментар