Всеки лев, вложен в ИТ, трябва да оптимизира бизнеса

В условията на динамичност на финансовите пазари повече от всякога развитието на информационните системи е от решително значение за повишаване на конкурентоспособността и запазване на пазарния дял на компаниите, заяви Светла Манолова, управител на Скала Бизнес Солюшънс.
За клиентите е важно всеки инвестиран лев в нови технологии да реализира добра възвръщаемост и да предоставя допълнителна оптимизация и намалени разходи за бизнеса”, допълни Манолова.
На организарания вчера “Ден на клиентите и партньорите на Скала Бизнес Солюшънс България” обществото на „скаладжиите” у нас обмени управленски опит и ноу-хау. Като част от решенията, които добавят стойност към ERP системата Epicor iScala, Банксервиз показа уеб-базираната услуга efaktura.bg. Тя предоставя среда за електронен обмен на фактури, като премахва разходите по обслужване на фактури на хартиен носител – отпечатване, изпращане до клиента по куриер, архивиране и др. Процесът напълно се дематериализира.
Използвайки предварително изградения интерфейс между efaktura.bg и iScala ERP, клиентите на iScala могат с минимална първоначална инвестиция да се включат към услугата.
Потребители и партньори на Скала демонстрираха добри практики при употребата на баркод и мобилни устройства с Epicor iScala ERP в складовото стопанство, логистиката, търговския процес и управлението на производство. Системата се използва от фирми в сферата на производството, търговията на едро и дребно, мебелната индустрия, фармацията, хотелиерството и др.
Фокусът на компанията за 2009 година е подобряване на качеството на предоставяните услуги и добавяне на стойност към ERP системата Epicor iScala, обяви Светла Манолова. Това ще стане чрез нови методи за автоматизация и интеграция с вертикални за бизнеса софтуерни решения.
Нов пакет Epicor 9 обединява най-доброто от бизнес софтуерните решения на компанията, съобщи Емил Бобочеа, регионален директор продажби на Epicor Software Corp., който представи продуктовата стратегия на Epicor и тенденциите за развитие на iScala като ERP система.

Коментар