Три предложения за TV Box – на цени от 47 долара

Компактните ТВ приставки правят по-пълноценно изживяването с домашния телевизор

ТВ приставките продължават да са търсен продукт на пазара, най-вече от домашните потребители, които искат да разширят възможностите на телевизора с по-добър достъп до интернет и за мултимедийни развлечения. Цените на тези устройства са напълно достъпни за всеки.

Изгодни оферти за TV Box са налични в момента от глобалния онлайн магазин Geekbuying – в рамките на промоционална кампания се предлагат ТВ приставки от различни производители, с широк диапазон на цените. На практика, подобни устройства могат да се ползват и като мини компютри за всевъзможни приложения, вкл. за Android и Windows, в зависимост от инсталираната операционна система.

Ще се спрем на три модела ТВ приставки – на цени, започващи от 39,99 долара, които се доставят от европейските складове на интернет търговеца:

H96 MAX е достъпна като цена ТВ приставка с всички необходими функции

Ако търсите достъпен TV Box под управление на Android, може да разгледате модела H96 MAX, който струва 39,99 долара. Това устройство има четириядрен процесор RK3318 на база Cortex-A53, операционна система Android 9.0, 4GB RAM и 32GB ROM. Разполага с порт HDMI 2.0 за свързване към телевизора, 10/100Mbps LAN, USB2.0 и USB3.0 портове за периферия и аксесоари, слот за карти памет, AV изход, двубандов Wi-Fi и Bluetooth 5.0. Поддържа H.265 4K видео декодиране за гладко възпроизвеждане на съдържание с ултрависока резолюция.

Можете да купите достъпния TV Box тук: H96 MAX – на цена от $39,99 с доставка от Европа (за $1,47 чрез EU GLS Express).

TANIX TX3 се предлага в повече от очаквана конфигурация за цената си

Малко по-скъпа е ТВ приставката TANIX TX3 – за $46,99 получавате устройство с четириядрен процесор Amlogic S905X3 на база Cortex-A55, който е по-производителен от Cortex-A53, и операционна система Android 9.0, 4GB RAM, 64GB ROM и поддръжка на 8K UHD резолюция 7680х4320 пиксела. И тук ще намерите 100M LAN порт, HDMI 2.1 интерфейс, слот за microSD карти, USB2.0 и USB3.0 портове и оптичен изход SPDIF с поддръжка на 5.1 Surround аудио, Wi-Fi 5G модул и Bluetooth.

Можете да купите тази ТВ приставка тук: TANIX TX3 – на цена от $46,99, с доставка от Германия (за $12,73 чрез DE DHL Express).

Beelink BT3 е на практика мини компютър под управление на Windows 10

В случай, че искате нещо повече от обикновена приставка, може да изберете модела Beelink BT3 PRO, който струва $116,99. За разлика от предишните две устройства, този TV Box стъпва на хардуерна платформа Intel Atom X5-Z8350 на 1,44GHz и се доставя с операционна система Windows 10, т.е. може да го ползвате и като мини компютър за обичайните приложения, вкл. за 4Kx2K видео и дори 3D HD филми. Конфигурацията включва 4GB RAM и 64GB ROM от тип eMMC, Gigabit LAN порт, USB3.0 портове, HDMI 2.0 и VGA (!) интерфейси за свързване на телевизори и монитори, дбубандов Wi-Fi и Bluetooth модули, слот за microSD карти и стандартен 3,5-мм аудио изход.

Можете да купите мини компютъра тук: Beelink BT3 PRO – на цена от $116,99, с доставка от Европа (за $1,47 чрез EU GLS Express).

В текущата кампания на Geekbuying за потребителска електроника са включени и интересни аудио продукти, в частност безжични слушалки-тапи и модерните напоследък музикални колонки за лесно организиране на парти на всяко място. Ето два продукта от тази категория на привлекателни цени:

Tronsmart Onyx Neo са стилни и качествени безжични слушалки

Безжичните слушалки-тапи Tronsmart Onyx Neo се отличават с Qualcomm аудио чип, който гарантира високо качество на звука, без смущения. Технологията Qualcomm aptX осигурява hi-fi звук със студийно качество, а 6-милиметровите драйвери поддържат дълбок бас и ясни високи честоти. Слушалките могат да възпроизвеждат аудио в моно и стерео режим в продължение на 24 часа с едно зареждане на батерията.

Можете да купите безжичните Bluetooth 5.0 слушалки тук: Tronsmart Onyx Neo – на цена от $23,99, с доставка от Германия (за $11,45 чрез DE DHL Express).

Tronsmart Element T6 Plus е портативна музикална колонка с гласово управление

Ако търсите портативна аудио-колонка, Tronsmart Element T6 Plus е интересно предложение. Безжичният Bluetooth 5.0 говорител има максимална изходна мощност 40W и дълбок бас, осигурен от технологията SoundPulse. Управлението е лесно с помощта на мутифункционално колелце, като се поддържат и гласови команди. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX6 и може да се сдвоява с друга като нея за 3D стерео ефект. Възпроизвежда музика до 15 часа с едно зареждане.

Можете да купите аудио-колонката тук: Tronsmart Element T6 Plus – на цена от $59,99 и безплатна доставка до България чрез EU GLS Express.

Коментар