Mbrush Mobile Color Printer – печата на всяка повърхност

Mbrush Mobile Color Printer печата дори на огъващи се повърхности

Съвременните технологии дават невероятна свобода на хората в най-различни аспекти – да правят неща, които допреди няколко години бяха привилегия само на специализираните индустриални и бизнес приложения. Така например, да печатат на всяка повърхност, дори на собствената си кожа.

Едно иновативно устройство привлича вниманието в глобалния онлайн магазин Geekbuying – мобилен портативен принтер, при това цветен. Mbrush Mobile Color Printer се предлага в момента на атрактивна цена от $89,99 (с купон за отстъпка 4J6HTXSM). С него ще можете да печатате разни неща – от лога до татуировки – навсякъде и на всякакви повърхности.

С помощта Mbrush Mobile Color Printer може да си направите таутировка

Принтерът е много компактен, наподобява обикновен фирмен печат – има размери 72x68x51 мм и тежи едва 150 грама заедно с консуматива. Това е изключително удобно за пренасяне и ползване печатащо устройство, захранвано с батерия, което можете да използвате на всяко място и по всяко време, за да печатате на всевъзможни повърхности.

Mbrush Mobile Color Printer разчита на мастилено-струйна технология за цветен печат. Устройството е лесно за обслужване и използване, а касетата с мастило се заменя само за няколко секунди, за да продължите почти незабавно печатането. Дизайнът е ергономичен и позволява работа само с една ръка.

Печатането върху хартия е най-обикновеното приложение на Mbrush Mobile Color Printer

Портативната джаджа печата върху всякакви повърхности и материали, включително хартия, дърво, метал, пластмаса, текстил и дори човешка кожа – за татуировки например. Нещо повече, с този принтер можете да печатате на огъващи се повърхности – например върху кецове, както и на груби и неравни повърхности.

С две думи, Mbrush Mobile Color Printer е идеално устройство за персонализиране на различни продукти. Принтерът получава данните за печат безжично, през Wi-Fi интерфейс, от смартфон или компютър, и ги отпечатва на желаната повърхност. Връзката към източника на данните за принтиране може да бъде и жична, през USB кабел.

Mbrush Mobile Color Printer се обслужва и използва изключително лесно

С едно зареждане на батерията можете да печатате в продължение на 6 часа, а в режим на готовност принтерът ще издържи над една година. Устройството е съвместимо с най-популярните платформи за смартфони и компютри, включително Android, iOS, Windows, Mac OS и Linux.

Можете да купите мобилния цветен принтер тук: Mbrush Mobile Color Printer – на цена от $89,99 с купон за отстъпка 4J6HTXSM и безплатна доставка.

Коментари по темата: „Mbrush Mobile Color Printer – печата на всяка повърхност”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Free Shipping to Bulgaria via Registered Airmail

  2. ха

    Безплатна доставка, само че за САЩ…

Коментар