Xiaomi Mi TV 4S/4A – умни Android телевизори с гласово управление

Смарт телевизорът Xiaomi Mi TV 4S с диагонал 43 инча поддържа резолюция 4K

Xiaomi е сравнително нов играч на пазара за телевизори, но репутацията на компанията като производител на висококачествена електроника, най-вече смартфони, бързо я нареди сред факторите и на ТВ пазара. Представяме ви два актуални модела телевизори с китайския бранд.

На привлекателна цена от $408,99 (с купон за отстъпка 4I2WVRVV) е достъпен за покупки от европейски склад на Geekbuying 43-инчовият Xiaomi Mi TV 4S. Това е LED смарт телевизор под управление на операционна система Android TV 9.0 с интегриран виртуален помощник Google Assistant, който позволява управление на телевизора по естествен начин, с гласови команди.

Xiaomi Mi TV 4S работи под управление на Android TV и има вградена Chromecast поддръжка

Характеристиките на модела са впечатляващи: панелът поддържа резолюция 4К (3840×2160 пиксела) и технология HDR, а ценителите на висококачествения звук ще се насладят на Dolby+DTS стерео от два говорителя с мощност по 8W, различни басови ефекти и кристално чисто аудио.

Xiaomi Mi TV 4S е богат на интерфейси – имате на разположение 3xHD порта, 2xUSB порта и Ethernet 100Mbps порт, а по отношение на безжичните комуникации моделът осигурява двубандов Wi-Fi и Bluetooth 4.2 (за дистанционното управление, клавиатура, говорители и др.). Оборудван е с DVB-T2/C приемник.

Xiaomi Mi TV 4S може да се монтира на подходяща мебел или на стена

Моделът разчита на 64-битов 8-ядрен процесор, допълнен от 2GB RAM и 8GB ROM. С вградената поддръжка на Chromecast можете да показвате изображението от смартфона си на големия екран.

Xiaomi Mi TV 4S разполага с широк набор от портове и интерфейси

4К телевизорът има размери 106x15x65 см и тежи 12 килограма, може да се монтира и на стена. В комплекта е включено дистанционно управление с възможност за гласови команди. Корпусът на телевизора е изцяло метален, с модерен дизайн.

Можете да купите 4К смарт телевизора тук: Xiaomi Mi TV 4S – на цена от $408,99 с купон за отстъпка 4I2WVRVV и безплатна доставка от европейски склад.

Xiaomi Mi TV 4A е 32-инчов LED телевизор с резолюция HD

На значително по-ниска цена – $209,99 (с купон за отстъпка 4I2WTJHW) – се предлага 32-инчов телевизор с подобни характеристики – Xiaomi Mi TV 4A. И този модел работи под управление на Android TV 9.0 с Google Assistant за гласово управление, има 64-битов 8-ядрен процесор, но RAM паметта е по-малко – 1GB, докато ROM е със същия обем – 8GB.

LED телевизорът поддържа резолюция HD 1366×768 пиксела и Dolby+DTS аудио, оборудван е с два стерео говорителя по 5W. И при него ще намерите 3xHDMI и 2xUSB порта, Ethernet 100Mbps LAN интерфейс, двубандов Wi-Fi и Bluetooth 4.2, както и приемник DVB-T2/C. Вградена е поддръжка на Chromecast функционалност.

Стилният телевизор Xiaomi Mi TV 4A се доставя от европейски склад

Моделът има размери 90x15x53 см и тежи 9,5 кг. В комплекта е включено дистанционно управление с поддръжка на гласови команди. Както и по-големия модел, този 32-инчов телевизор може да се монтира и на стена освен по обичайния начин върху подходяща мебел.

Можете да купите HD телевизора тук: Xiaomi Mi TV 4A – на цена от $209,99 с купон за отстъпка 4I2WTJHW и безплатна доставка от европейски склад.

Коментари по темата: „Xiaomi Mi TV 4S/4A – умни Android телевизори с гласово управление”

добавете коментар...

  1. хелоу

    408.99 по днешния курс (от петък щот сме неделя) са 717лв
    А го има във България за 699 с 2 години гаранция ..:) от ксиаоми-6оп.бг
    Не се сърдете технюз маняци, но не е учтиво да се набутваме:)

Коментар