ERP доставчик обяви безплатен абонамент за 1 месец

Иван Аржентински призова ИТ фирмите да улеснят достъпа до решенията си докато продължава кризата
(снимка: ERP.BG)

Българският разработчик на системи за управление на бизнеса ERP.BG обяви, че всички негови клиенти, заплащащи абонамент за софтуерните му продукти за управление на търговски обекти, ще могат да ги използват един месец безплатно.

Мярката е във връзка със строгите ограничения, обявени у нас в отговор на пандемията от коронавируса Covid-19. Тя се отнася единствено за работните места в търговските обекти.

„Физическите обекти ще пострадат най-много от тези безпрецедентни мерки и според мен е важно всички техни партньори да се обединим около мерки за подкрепата им. Наясно сме, че това е само капка в морето от разходи, пред които са изправени тези бизнеси”, заяви Иван Аржентински, управляващ съдружник в ERP.BG.

„Но всички трябва да поемем солидарно своята отговорност за тяхното оцеляване. „Освен човешка трагедия, коронавирусът представлява и чисто икономическа заплаха за нашето общество”, допълни мениджърът.

Дигитализацията на бизнеса, според Аржентинтски, е от ключово значение за повишаване на неговата ефективност и в предстоящите трудни времена за икономиката това ще стане още по-видно.

„Когато традиционните компании с физически обекти са принудени да променят спешно своите бизнес модели, налага се да избягват струпването на хора на едно място, да правят доставки до домовете, а все повече служители – да работят от дома, софтуерните платформи могат да изиграят ключова роля”, каза още той и призова и други ИТ фирми да улеснят достъпа до своите решения докато продължава кризата.

За да могат да се възползват от подкрепата, засегнатите фирми трябва да заявят това пред екипа на ERP.BG до 30 март 2020 година, уточниха от компанията, която е разработчик на една от най-успешните системи за управление на бизнеса у нас.

Коментар