Теленор добави безплатни разговори и мобилен интернет

Клиентите на Теленор ще могат да ползват безплатно допълнителни минути и интернет за 1 месец
(снимка: CC0 Public Domain)

Теленор обяви безплатни допълнителни минути за разговори и мобилен трафик за данни, във връзка със ситуацията в страната и обявените мерки за борба с коронавируса.

В продължение на 1 месец – от 18 март до 18 април 2020 г. операторът ще предостави на клиентите си пакети за допълнителни минути и мобилен интернет, както и достъп до дигитални услуги безплатно.

Всички клиенти на оператора – абонати на договор, потребители на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да ползват без допълнително заплащане пакет от 1000 минути за разговори с всички мрежи в България, който ще могат да активират като изпратят безплатен SMS с текст „1” до кратък номер 1234.

Също така, всички клиенти на Теленор могат да активират без допълнително заплащане и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост, като кликнат на специалния банер в приложението MyTelenor.

И двата пакета са с валидност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този период.

Освен това клиентите на абонаментните планове на Теленор, включително бизнес клиентите, ще получат без допълнително заплащане достъп за период от 30 дни до всички дигитални услуги, предлагани от телекома, като Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra и др. За целта, те трябва да активират допълнителния пакет на съответната дигитална услуга в приложението MyTelenor.

Бизнес клиентите на Теленор могат да се възползват и от безплатен пакет SMS, с който да изпращат съобщения до всички свои служители, включени в съответната група. Активацията на този пакет е възможна през бизнес портала на телекома.

Коментар