SAP отвори достъпа до най-голямата бизнес мрежа

Платформата SAP Ariba Discovery е отворена за публикации и отговори, със свободен достъп
(снимка: SAP)

Немският софтуерен гигант SAP отваря за 90 дни достъпа до бизнес мрежата SAP Ariba Discovery, за да позволи на купувачите да публикуват навременно потребностите си, а на доставчиците – да ги удовлетворят.

Достъпът до SAP Ariba Discovery ще осигури бързи връзка и комуникация между купувачи и доставчици, за да намали нарушения, предизвикани от забавено експедиране, както и проблеми с капацитет и нарастващо търсене от потребителите по време на криза.

SAP управлява най-голямата бизнес мрежа в света с над 4 милиона доставчици от над 190 държави и с паричен поток от 3,21 трилиона щатски долара в Ariba Network. Сега платформата е отворена за публикации и за отговори, със свободен достъп за всички, уточниха от компанията.

Междувременно, в отговор на непрекъснатите промени в разписанията на полетите и отмяната на такива, предизвикани от COVID-19, SAP ще предостави свободен достъп до приложението TripIt, което е част от портфолиото Concur. Всеки ден приложението обработва стотици хиляди маршрути за пътуващи по целия свят, извършва мониторинг на полетите им и ги известява за промени и забавяния.

Между 13 и 31 март всеки пътуващ може да се абонира за приложението и да получи безплатен достъп до премиум услугата му. Съществуващи абонати също получават свободен достъп. По този начин SAP цели да улесни ежедневието на хората, на които все пак се налага да пътуват в създалата се ситуация.

Коментари по темата: „SAP отвори достъпа до най-голямата бизнес мрежа”

добавете коментар...

  1. некой

    ****толкова бъгав ,че по-добре да ползвате пощенски гълъби

Коментар