Schneider Electric предлага безплатно 200 онлайн курса

В криза е добре хората и бизнесът да знаят как да оптимизират енергийното си потребление
(снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric напомни на енергийните специалисти в България и по света за възможността за напълно безплатно енергийно онлайн обучение. Платформата на компанията разполага с 200 безплатни онлайн образователни  курса, достъпни на 14 езика.

Енергийният онлайн университет споделя опита на компанията с всички, които имат  интереси в областта на енергeтиката и енергийната ефективност, енергийни специалисти, студенти, университети и индустриалци. Всеки модул е създаден от експерти в своята област и предоставя актуална информация и професионална подготовка на базата на водещите концепции и най-добрите практики в енергийната ефективност.

„Предвид извънредната ситуация в момента, ние от Schneider Electric вярваме, че е добре хората да знаят как да оптимизират енергийното си потребление, а и да повишават квалификацията си, когато се налага да прекарват цялото си време вкъщи”, каза регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Северна Македония и Албания – Радослав Кошков.

По неговите думи, Schneider Electric Energy University е полезен както за професионалисти, които могат да напреднат в специализирани посоки, така и за граждани, които могат да получат полезна информация относно начините за пестене на енергия.

Обучението в университета се осъществява спрямо индивидуалния напредък на всеки участник, на 14 езика, сред които английски, немски, френски, италиански, руски, турски и др. Образователната платформа е достъпна денонощно навсякъде и по всяко време.

Коментар