Новият сайт на Naviteq – модерен дизайн, максимална функционалност




NAVITEQ подмени изцяло корпоративния си уеб сайт. Промяната на www.naviteq.net беше наложена не само от динамиката в интернет, но и от развитието на компанията.

NAVITEQ стартира своята дейност като доставчик на прецизни GNSS услуги за корпоративни клиенти. С развитието на компанията, NAVITEQ включи в портфолиото си продукти, решения и софтуер, насочени към масовия потребител.

Основното, което обединява всички продукти на компанията е GPS технологията. Корпоративният уебсайт има задачата да обедини различните типове клиенти, които да бъдат профилирани в различните подсайтове:

  • GNSS услуги – http://www.naviteq.net/bg/1
  • Геопространствени данни за България – http://www.naviteq.net/bg/10
  • Навигационни решения

Дизайнът, разработен от web агенция Exsisto e подчинен на последните тенденции за корпоративни интернет страници. В разработката на сайта се водехме от принципа съдържанието и функционалността да бъдат максимално достъпни и ползваеми.

Новият корпоративен сайт предлага много по-подробна информация – продуктови описания, презентации, полезни документи.

Допълнен е изцяло нов подсайт “Геоданни”, посветен на детайлната цифрова карта на България, която NAVITEQ разработва и поддържа.

Съвсем скоро компанията ще пусне на пазара нова марка навигационни устройства и софтуер, за които ще можете да получите информация на Internet страницата ни.

Амбицията на NAVITEQ e сайтът на компанията да служи за двупосочна връзка с потенциални и настоящи клиенти, медии и партньори.

Коментар