FColor.BG предлага промоционални талони

Хостинг компания FColor.bg обяви, че разиграва собствена лотария, чрез която предоставя различни видове отстъпки и безплатни услуги на настоящи и бъдещи клиенти. Лотарията на компанията е достъпна освен за всички клиенти и за партньори. Собствениците на уеб сайтове могат да използват промоционален код, който да поставят на собствените си уеб страници и да така да предоставят на посетителите си достъп до евтини и качествени продукти.
Всеки посетител на FColor.bg или на уеб сайтове, които участват в хостинг лотарията вижда различна промоция, която се генерира на случаен принцип. Услугите включени в промоцията включват безплатна регистрация на домейн, отстъпки при закупуване на хостинг до 20%, безплатен хостинг, IP адрес и SSL сертификат за уеб сайтове ориентирани към интернет търговия.
Талоните от лотарията на FColor.bg имат и друго предимство. Дават възможност на всеки да премине безплатно към по-горен клас услуга, след като вече ги е използвал, за да закупи продукт или услуга на промоционална цена. Така например, хората които са използвали лотарийния талон, за да си купят план, който им дава възможност да използват хостинг пакет за 3 уеб сайта, могат напълно безплатно да преминат на следващата стъпка и да си вземат план за пет уеб сайта и повече функционалност.
FColor.bg не задължава клиентите си да подновят по-скъпата услуга при изтичане на абонамента. Те могат да изберат по-евтин хостинг план, ако преценят не се нуждаят от полученото безплатно при включването им по-добро решение.
„За нас е удоволствие да представим хостинг лотарията. Тя дава възможност на всеки да спечели по нещо. Талоните предоставят на настоящите ни настоящи и бъдещи клиенти отстъпки и много безплатни продукти и услуги. Това е много повече от стандартна услуга за един уеб сайт. Ние даваме избор на интернет бизнеса и предоставяме максимално гъвкави услуги на собствениците на уеб сайтове. Това са услуги, съобразени с техните изисквания и планове за развитие.”, казва Мениджъра на отдел Работа с Клиенти Иглика Войнова.

Коментар