Анджелина Джоли харесва Palm Pre повече от iPhone

Прехваленият смартфон Palm Pre, който ще се появи на пазара в края на другия месец, вече получи одобрението на холивудската звезда Анджелина Джоли, съобщава LA Gossip Examiner.

Телефонът бил забелязан в нежните ръце на актрисата на снимачната площадка на филма “Сол” от един от асистентите на продукцията.

Той се осмелил да я заговори и да я попита какво е мнението й за Palm Pre. Анджелина споделила с него, че харесва софтуера на телефона повече, отколкото този на iPhone.

Освен това тя изразила задоволство от клавиатурата за въвеждане на текстови съобщения, която й се сторила удобна, макар и с не големи клавиши. Анджелина казала още, че екранът е красив, но можел лесно да бъде надраскан.

Асистентът, който разказал всичко това пред LA Gossip Examiner, не можел да да си намери място от радост, че актрисата се е съгласила въобще да говори с него за мобилни телефони. Тя не била много учтива с хората от снимачния екип и дори имала проблеми с общуването с един от парньорите си във филма – златния ретрийвър Бинго.

Коментари по темата: „Анджелина Джоли харесва Palm Pre повече от iPhone”

добавете коментар...

  1. AntiShe3p

    Назад сте с новините! На Мара Отварачката и дадоха Palm Pre преди два месеца и половина и като я попитаха кое и харесва повече, тя казала, че нито Palm и харесва, нито iPod. Тя разбира повече от телефони и само Nokia 1011 (195 x 60 x 45mm) и задоволявала напълно всички нужди!

Коментар