Мнемоника стана златен партньор на Acronis

Вихрен Славчев (вляво) и Иван Дудин развиват успешно партньорство между Мнемоника и Acronis
(снимка: Мнемоника)

Българската технологична компания Мнемоника разширява партньорството си с Acronis и ще предлага на родния пазар цялото портфолио от решения за киберзащита на разработчика в качеството си на златен партньор.

Сътрудничеството отваря пътя за комбиниране на традиционни решения за резервиране на информацията и продукти за киберзащита от ново поколение. Услугите на Acronis в облака способстват бързото внедряване на защита, което традиционно отнема месеци.

През последната година двете компании развиват все по-тясно партньорство. За този период в над 30% от проектите на Мнемоника са предложени и продукти от портфолиото на Acronis, бяха организирани също събития в София и страната, на които компаниите представиха съвместно решения за информационна сигурност.

„Дългогодишният опит и високата квалификация на екипа на Мнемоника ще допринесат за развитието на бизнеса на Acronis в България. Те са важна част от партньорската ни мрежа на Балканите и обединявайки усилията на двете компании, все повече бизнеси ще имат достъп до иновативните решения за киберзащита на Acronis”, заяви Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis.

По неговите думи, киберзащитата в дигиталния свят се превръща в пета основна човешка нужда, особено в моменти като настоящия, когато много хора трябва да работят от домовете си и да използват домашни мрежи.

„Модерните решения на Acronis за резервно съхранение, защита от вируси, възстановяване на данни, съхранение, синхронизиране и споделяне на файлове разширяват възможностите за решения и услуги в сферата на киберсигурността. В този момент темата става все по-важна и се радваме, че можем да отговорим на търсенето на клиентите с най-висок клас продукти и разбира се – с наш висококвалифициран екип, който да осигури безпроблемно внедряване и надеждна техническа поддръжка”, коментира от своя страна Вихрен Славчев, изпълнителен директор на Мнемоника.

Той подчерта, че продуктите на Acronis се използват в над 150 страни и осигуряват пълноценна защита за повече от 5 милиона потребители и над 500 000 фирми. „Радваме се да сме част от партньорската мрежа на глобален лидер”, каза Славчев.

През 2019 г. екипът на Мнемоника нарасна с около 30%. В него вече работят и двама сертифицирани специалисти, които имат достъп до ресурси на Acronis за разширени технически знания.

Коментар