Google Stadia Pro безплатно за два месеца

Геймингът е възможност за по-поносимо прекарване на времето под карантина
(снимка: Google)

Пандемията от коронавирус промени много неща в света. Някои промени са временни, а други – може би завинаги. Едно от временните явления е, че различни услуги, предлагани чрез абонамент, стават безплатни.

Поставени в карантината, много хора прекарват времето си в игри. Облачната платформа Google Stadia е една от наличните възможности за гейминг. От днес пакетът Google Stadia Pro, който струва 10 долара на месец, е безплатен в продължение на два месеца.

Вярно е, че има условие – за да се възползват от предложението, потребителите трябва да се регистрират в рамките на 48 часа. Тоест, ако преди това не сте били регистрирани в Google Stadia, за да получите два безплатни месеца, трябва да се регистрирате в рамките на следващите два дни.

В момента Google Stadia Pro предлага безплатен достъп до девет игри: Destiny 2: The Collection, Grid, Gylt, SteamWorld Dig 2, Quest SteamWorld: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (в Stacks) и Thumper. Останалите игри в услугата са достъпни срещу заплащане.

Коментар