Великденски продажби на електроника – до 60% отстъпки

Великденската кампания на Geekbuying включва предложения с до 60% отстъпка

Великден наближава, макар и в необичайни условия, когато голяма част от хората са в социална изолация по домовете си. В същото време онлайн магазините се активизираха с атрактивни отстъпки за предлаганите продукти.

Глобалният онлайн магазин Geekbuying стартира своята кампания Easter Sale, в рамките на която предлага огромно разнообразие от продукти – всевъзможни джаджи, уреди за дома, за фитнес и спорт, компютри, смартфони, предпазни средства срещу вирусите и много други.

До 60% отстъпки за продуктите си е обявил онлайн магазинът. Освен това купувачите могат да разчитат на купони за допълнителна отстъпка, която варира в зависимост от стойността на поръчката:

  • За поръчки над $30 – отстъпка от $3 с купон GKB20EA1
  • За поръчки над $60 – отстъпка от $5 с купон GKB20EA2
  • За поръчки над $200 – отстъпка от $15 с купон GKB20EA3

Разнообразието от продукти наистина е огромно. При повече търпение в търсенето могат да се намерят доста изгодни предложения, както на нови модели устройства, така и на вече популярни продукти, получили добър прием от пазара. Ето една извадка от предложения в различни категории:

Сгъваем електрически скутер Kugoo Kirin M4 с 10-инчови пневматични гуми, мощен безчетков мотор 500W, три режима на скоростта, двойни дискови спирачки, максимална скорост 45 км/ч и пробег от 45 км с едно зареждане:

Купи: Kugoo Kirin M4 – цена: $584,99 с купон за отстъпка GKB20EA3

Електрическа маска за многократна употреба Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask, която разполага с въздушен клапан, четирислоен филтър от клас N95 и ефективност от 99% при филтриране на фините прахови частици – PM 2.5.

Купи: Xiaomi Purely N95 Face Mask – цена: $32,99 с купон GKB20EA1

Гребна фитнес машина Merax ще ви поддържа във форма по време на социална изолация. Съпротивлението на фитнес уреда може лесно да се регулира – с помощта на един бутон, като са предвидени 8 различни нива, в зависимост от преследваните цели. Освен това машината е почти безшумна, за да не смущавате околните.

Купи: Merax rowing machine – цена: $284,99 с купон за отстъпка GKB20EA3

Популярен напоследък Body-Fat-Scale – уред за измерване на телесните мазнини – ще ви е от полза, ако искате да проследите целите си при упражнения и диета. Везната се свързва през Bluetooth с вашия смартфон, смарт часовник и приложения за фитнес, които използвате.

Купи: Xiaomi 2.0 Smart Bluetooth Body Fat Scale – цена: $36,99 с купон GKB20EA1

Електронно скачащо въже на LI-NING е още един практичен фитнес уред, който отчита движенията, които сте направили, и ще изчисли калориите, които изгаряте, като ви помага да „изградите” хубаво и здраво тяло. Въжето е дълго 2,8 метра и поддържа четири режима на скачане.

Купи: LI-NING Counting Electronic Skipping Rope – цена: $13,99

Нов 3D принтер TRONXY X5SA се сглобява бързо и може да печата предмети с размери до 330х330х400 мм, има датчик за автоматично нивелиране, 3,5-инчов сензорен екран и възможност за възстановяване на печата от мястото на прекъсване.

Купи: TRONXY X5SA 24V 3D Printer – цена: $284,99 с купон за отстъпка GKB20EA3

Портативната аудио колонка Tronsmart Element T6 Max е една от най-добрите на пазара, с мощност 60W, интерфейс Bluetooth 5.0, технология SoundPulse за качествен звук, възможност за гласово управление със Siri, Google Assistant и Cortana, възпроизвежда до 20 часа музика с едно зареждане.

Купи: Tronsmart Element T6 Max – цена: $94,99 с купон за отстъпка GKB20EA2

Безжични слушалки-тапи Xiaomi Air 2S осигуряват истинско TWS стерео, използват напреднали технологии за потискане на шума и съвременен безжичен интерфейс Bluetooth 5.0. Слушалките са бели и се доставят в кутия с функция за зареждане.

Купи: Xiaomi Air 2S – цена: $84,99 с купон за отстъпка GKB20EA2

Роботизираната прахосмукачка Xiaomi Viomi V2 Pro съчетава възможности за сухо и мокро почистване, има всмукателна мощност 2100Pa, лазерна система за картографиране на помещението и навигация, както и резервоар с интелигентно електрическо управление.

Купи: Xiaomi Viomi V2 Pro – цена: $354,99 с купон за отстъпка GKB20EA3

Коментари по темата: „Великденски продажби на електроника – до 60% отстъпки”

добавете коментар...

  1. .

    Интересно как ще дойде от Китай и за колко време, като няма полети?

  2. Anonymous

    интересно какво некитайско може да си купиш 🙂

  3. тц

    Никакви китайски боклуци няма да си купувам. Ще си берат гайлето заради вируса!

Коментар