Intel работи на пълни обороти в Китай

Боб Суон увери клиентите, че повече от 90% от продуктите на Intel се доставят в срок
(снимка: Intel)

Въпреки че коронавирусът парализира работата на много китайски предприятия, Intel редовно съобщава, че производството му в страната не е засегнато. Наскоро китайското ръководство на компанията потвърди тези изявления.

Янг Су, президент на Intel Китай, коментира пред China Daily, че заводът за „твърдотелни” памети в Далиан и този за процесорни корпуси в Ченду не са спирали работа нито за момент по време на пандемията.

Китайските предприятия на Intel са натрупали важен опит в условия на епидемия, който сега активно споделят с колеги в други страни – по-специално в Ирландия и Малайзия, където предприятията на компанията получиха право да работят при ограничения, наложени от местната власт.

В края на март шефът на Intel Боб Суон изпрати отворено писмо до клиентите, в което ги увери, че повече от 90% от продуктите на компанията се доставят в срок. Според президента на Intel в Китай, това се постига благодарение на способността на корпорацията да управлява гъвкаво своите производствени и логистични процеси в глобален мащаб.

Янг Су успокои клиентите, че коронавирусът няма да повлияе върху способността на Intel да произвежда и доставя продукти. Що се отнася до китайската икономика, ролята на Intel е да модернизира инфраструктурата, като ще разчита на сътрудничество с местните компании.

Коментари по темата: „Intel работи на пълни обороти в Китай”

добавете коментар...

  1. АНдон

    Не спират ….да бълват печки…

Коментар