D-Link подобрява отдалечения достъп

D-Link разширява портфолиото си от решения за отдалечен достъп, насочени към малкия и среден бизнес, чрез партньорство с компанията TheGreenBow, която се присъединява към глобалната програма GAP, съобщиха от българския офис на мрежовия доставчик.
TheGreenBow е специализирана в областта на клиентския софтуер за VPN мрежи. В резултат на сътрудничеството между двете компании, сертификации получи цялото портфолио от VPN решения на D-Link, защитните стени NetDefend, както и популярните продуктови фамилии DIR и DI.
Клиентският VPN софтуер на TheGreenBow предлага пълна IPSec и IKE поддръжка, както и високо ниво на мрежова аутентификация с използване на смарткарти, цифрови сертификати и OTP символи. Той се интегрира лесно в корпоративни инфраструктури от LDAP и RADIUS сървъри, като осигурява надеждно мрежово криптиране с DES, 3DES, AES и RSA и поддържа различни типове свързаност, вкл. Ethernet, клетъчни мрежи, Wi-Fi и др.
Комбинацията между IPSec VPN софтуера на ThеGreenBow с предложенията за сигурност на D-Link ще осигури на малкия и среден бизнес лесно за използване, защитено и цялостно решение за отдалечен достъп, посочи Тони Цао, CEO и президент на D-Link.
С помощта на платформата, фирмите ще могат лесно да разширят фирмените приложения като електронна поща и CRM и да ги направят достатъчно мобилни, коментира Роджър Саймън, съосновател и главен изпълнителен директор на The GreenBow.

Коментар