Четири електрически машинки за подстригване

Електрическите машинки за подстригване са особено актуални в момента

Пандемията и наложената социална изолация промениха живота на хората. Вече живеем с редица немислими до скоро ограничения от най-различно естество, дори е невъзможно да отидем на фризьор, тъй като салоните са затворени. Затова логично нараства търсенето на машинки за подстригване и други подобни устройства, които ни помагат да поддържаме външния си вид. 

Електрическите машинки за подстригване са достъпни като цена и определено са безценен инструмент в така създалата се ситуация. Тези уреди често са многофункционални и освен за подстригване могат да се използват като тримери за нос, уши и тяло, както и за бръснене. Ето няколко предложения от глобалния онлайн магазин Geekbuying на цени с отстъпка при ползване на специални купони:

ENCHEN Electric Hair Clipper е електрическа машинка за подстригване на деца и възрастни. Моделът разполага с гребен и плъзгач за фиксиране на дължината на прическата – от 0,7 до 21 мм, а керамичната глава за подстригване има 1,6 пъти по-голяма твърдост от тази на обикновената неръждаема стомана. Работният шум е по-малък от 55 dB.

ENCHEN Electric Hair Clipper отговаря на изискванията за различни типове коса

Машинката използва двустепенен двигател, за да отговори на нуждите на различни типове коса. Нормалната скорост е 4500 об/мин за нормална коса, но с натискане на един бутон можете да превключите в режим Turbo със скорост 5800 об/мин, който е подходящ за по-гъста коса. Частите от ножа и гребена, които контактуват с кожата на главата са заоблени, за да гарантират безопасност и комфорт по време на подстригване.

Устройството разполага със система за интелигентно управление на енергията (ESM – Energy Smart Manager), която удължава живота на батерията и гарантира безопасно зареждане. Индикатор показва точно състоянието на батерията. Бързо зареждане за около един час осигурява 80 минути работа на машинката.

Купи: ENCHEN Electric Hair Clipper – цена $13,99 с купон за отстъпка ENCHEN13

SMATE SH-EC31 Hair Clipper е водоустойчива машинка за подстригване на деца

Друг достъпен модел е SMATE SH-EC31 Hair Clipper – това е електрическа машинка за подстригвана на деца, която се позиционира и като водоустойчива. Устройството има керамична глава и съчетава мощност и мекота на подстригване, като автоматично събира изрязаната коса. Има два мотора – един за подстригване и втори за вентилатора. Зарежда се лесно чрез USB кабел.

Купи: SMATE SH-EC31 Electric Hair Clipper – цена $29,99 с купон за отстъпка SMATE29

Kemei Km-600 съчетава електрическа машинка за подстригване и тример

Kemei Km-600 е един интересен, мултифункционален продукт – електрическа машинка за подстригване плюс тример за тяло, нос и брада. Моделът има 6 различни глави за подстригване и поддържа няколко дължини за изрязване на космите – 3,6,9 и 12 мм, които се избират с удобно колелце. Гребенът с възможност за регулиране е пригоден за коса с различна дължина. Уредът е подходящ както за деца, така и за възрастни, като предлага и възможност за персонализирано подстригване в различни форми.

Купи: Kemei Km-600 – цена $21,99 с купон за отстъпка KM60021

Kemei KM-2850 се доставя и с инструменти за стилизиране

И накрая, Kemei KM-2850 е електрическа машинка за подстригване от професионален клас, съчетана с тример и инструменти за стилизиране. Моделът разполага с 3-, 6-, 10- и 13-милиметрови гребени, а ножчетата са изработени от висококачествена сплав от въглеродна стомана за прецизно рязане. Бързо зареждане за 1,5 часа осигурява работа на машинката до 180 минути, а шумът е по-малък от 60 децибела.

Купи: Kemei KM-2850 – цена $24,99 с купон за отстъпка KM285024

Коментар