Zillya! Scanner – открива и премахва вирусите

Zillya! Scanner предлага три опции за сканиране: бързо, пълно и избирателно

Zillya! Scanner предлага три опции за сканиране: бързо, пълно и избирателно

Безплатният софтуер за сигурност Zillya! Scanner сканира компютъра и премахва откритите инфекции от рода на вируси и троянци.

Програмата поддържа три метода на сканиране и не изисква сложно конфигуриране, което я прави подходяща за всички типове потребители, независимо от нивото им на компетентност.

Тъй като е портативна, Zillya! Scanner не изисква инсталиране – изпълнимият файл може да се постави на всяко място на твърдия диск и да се пусне с един клик. Програмата не променя Windows регистъра и не създава допълнителни файлове без разрешение, а при деинсталиране не оставя никакви следи.

Трите опции за сканиране са: бързо, пълно и избирателно. Не е предвидена функция за сканиране в реално време, така че Zillya! Scanner се препоръчва по-скоро като допълнителен инструмент за защита наред с основния антивирус.

По време на сканирането потребителят ще види информация от рода на проверени файлове, открити заплахи и т.н. Процесът може да бъде спрян и активиран отново на по-късен етап или прекратен напълно. Генерираният резултат включва името на всеки вирус, а потребителят може да изтрие инфектираните файлове с един клик.

Даунлоуд: Zillya! Scanner

Коментар