Acronis ще осигури киберзащита на отбор от NFL

Уошингтън Редскинс адаптира бизнес процесите си към променящата се глобална среда
(снимка: Washington Redskins)

Доставчикът на решения за киберсигурност Acronis обяви ново технологично партньорство – този път с Уошингтън Редскинс от Националната футболна лига на САЩ. Съгласно многогодишното споразумение, компанията ще предоставя иновативни решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на отбора.

Докато коронавирусът държи спортовете на живо във временна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс (Washington Redskins)използват възможността за започване на редица съвместни проекти за по-ефективно и сигурно управление на огромния обем от данни и сложната цифрова среда на отбора от NFL.

Уошингтън Редскинс се подготвя в момента за предстоящия сезон и адаптира бизнес процесите си към променящата се глобална среда в условията на пандемия от COVID-19. Решенията на Acronis ще защитят ценните данни на екипа, така че той да бъде #CyberFit и готов да поеме предизвикателствата през 2020 г. и след това, съобщиха от компанията.

Тъй като организационните операции се преместиха в дигитална и виртуална среда, Уошингтън Редскинс внедрява нововъведения в подготовката си за Националната футболна лига  на САЩ, Сезон 2020. Развитието в онлайн пространството е свързано с увеличаване както та стойността на данните, приложенията и системите, така и на техния информационен характер.

А докато спортните мачове са поставени на пауза, предвид настоящата ситуация в световен план, киберпрестъпниците са по-активни от всякога. Те увеличават мащаба на своите текущи дейности с допълнителен рансъмуер, софтуер за фишинг и други съвременни атаки, което прави киберзащитата на данните и системите по-важни от всякога.

Данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат напълно защитени, увериха от Acronis. Технологиите и решенията на компанията са проектирани около принцип, известен като Петте вектора на киберзащитата – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS).

„Технологията за киберзащита на Acronis продължава да помага на нашите спортни партньори да станат #CyberFit, като защитава ценните им данни при натоварвания и гарантира надеждност на ИТ през тези бурни времена”, посочи Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Коментар