Пламена Бургуджиева поема Softline България

Пламена Бургуджиева има над 15 години опит в ИТ сферата
(снимка: Softline България)

Пламена Бургуджиева, специалист с над 15 години опит в ИТ сферата, поема ръководството на Softline България и в ролята си на „Country manager” ще отговаря за стратегията, планирането и управлението на компанията.

Назначението е в сила от месец април. Бургуджиева беше „Мениджър развитие пазари” на Softline, откакто компанията за дигитална трансформация и киберсигурност стъпи у нас през 2018 г.

Softline е един от 10-те глобални стратегически партньори на Майкрософт, като нейният основен фокус са облачните решения и киберсигурността, развитието на ИТ стратегии и управление на ИТ услуги.

Softline България се позиционира като ИТ консултант в различни сектори – малък и среден бизнес, публичен сектор, образование и големи предприятия предимно във финансовата индустрия.

Под ръководството на Бургуджиева, Softline ще продължи да предоставя продукти и киберсигурност на клиентите, за да им помогне да преминат през предизвикателството „дигиталната трансформация”, допълниха от компанията.

„Очаквам с нетърпение възможностите, които стоят пред нас и пред клиентите ни, особено в тези динамични и предизвикателни за дигиталния свят дни”, коментира назначението си Пламена Бургуджиева.

Коментар