Acronis обнови партньорската програма #CyberFit

Acronis ще подкрепи растежа на партньорите си с модерни инструменти
(графика: Acronis)

Доставчикът на решения за киберзащита Acronis актуализира партньорската си програма #CyberFit  за 2020 година. В рамките на модернизираната програма компанията ще предостави множество инструменти и ще подкрепи растежа на своите партньори.

Все повече хора работят от домовете си, а новите и усъвършенствани киберзаплахи изискват от организациите най-високото ниво на киберзащита. В тази ситуация Acronis предоставя на своята мрежа от 50 000 партньори технология и инструменти, които да се справят с непрекъснато развиващите се заплахи.

Партньорската програма Acronis #CyberFit включва фондове и маркетингови инструменти, #CyberFit академия за обучение и сертификация в областта на киберзащитата и решения за сигурна дистанционна работа, които разширяват интегрираните функции за създаване на резервни копия и киберсигурност, налични в Acronis Cyber Protect Cloud.

Acronis разработи и програмата #CyberFit Challenge Program, канейки партньорите си на обучения, събития и уебинари с известни спортисти, както и възможността да се състезават за награди.

Улеснен е и достъпът до #CyberFit Platform – това е програма, която помага на разработчици, доставчици на услуги и ISV да се разширяват, персонализират и интегрират, като предоставя и възможност за обучение и сертифициране.

Много малки предприятия се борят за оцеляване по време на пандемията от коронавирус. За тях програмата Acronis #CyberFit предвижда възможности за финансиране.

Освен това, чрез Acronis Cyber Foundation, компанията създава и споделя знание, финансирайки училища, програми за научни изследвания и обучения в общности по целия свят. Acronis кани своите партньори да изградят кибер училища и да участват в строежа им, така че да се изгради по-добро бъдеще за децата в районите без достъп до образование в световен мащаб.

Коментар