ТВ водещ лъсна по кълки по време на уеб-конференция

Социалната изолация крие неподозирани рискове за публичните фигури
(снимка: CCO Public Domain)

В дните на социална изолация телевизионните събеседници най-често „гостуват в студиото” чрез телеконферентна връзка от дома си. В такива случаи всеки участник в предаване не бива да забравя да насочи камерата на компютъра си така, че да показва само това, което наистина е готов да покаже на света, напомни щатското телевизионно предаване „Добро утро, Америка”.

Повод за забележката стана появата на телевизионен водещ, който се оказа буквално по долни гащи. Уил Рийв, водещ на ABC News, се появи в предаването, за да коментира как фармацевтичните компании използват дронове, за да доставят лекарства на хора, живеещи в дом за възрастни във Флорида.

В началото на включването от дома си Рийв изглеждаше напълно облечен – с риза и сако. В следващ момент от включването обаче, когато надписите в долната част на екрана се скриха, се видя голото бедро на Рийв.

Водещият на ABC News мигновено стана знаменитост и видеото с неговото участие се разпространи мълниеносно в мрежата. Повечето зрители приеха с усмивка случката.

Някои коментираха, че всъщност Рийв, който е син на известния актьор Кристофър Рийд, просто е осветлил „голата истина”, която всички знаем – мнозина от нас участват в работните уеб-конференции по подобен начин, например със сако и долнище от пижама, или с риза плюс шорти и джапанки.

Мнозина дори благодариха на Рийв. „Ти накара всички нас, които седим пред компютъра по бельо през последните два месеца, отново да се чувстваме нормално”, коментираха зрители под извинението, което водещият написа по-късно.

Коментар