Топ играчи красят обложката на Madden NFL 10

Двама спортисти от Националната футболна лига (NFL) за първи път ще красят корицата на играта Madden NFL, съобщи разпространителят на игри Пулсар ООД.
Лари Фицджералд, уайд-рисийвър на „Аризона Кардиналс”, и защитникът на „Питсбърг Стийлърс” – Трой Поламалу ще бъдат на обложката на Madden NFL 10, която ще се появи през август.
Лидери на своите отбори, Фицджералд и Поламалу са олицетворение на атаката и защитата в битките, които се разиграват при всеки мач в NFL.
Лари Фицджералд и Трой Поламалу са типични примери за епичните сблъсъци между защитата и нападението в NFL”, коментира старши продуктовият мениджър Антъни Стивънсън.
Използвайки новата анимационна технология Pro-Tak, Madden NFL 10 за Xbox 360 и PlayStation 3 гарантира, че борбата за всеки ярд не свършва с последния съдийски сигнал. Тази революционна за игрите анимация позволява на куотърбековете да избягват приближаващия се устрем, за да продължат разиграването.
С напълно преработен дизайн Madden NFL 10 за Wii представя уникален арт стил, който ще дефинира изгледа на спортните игри за конзолата на Nintendo. Бляскави стадиони показват в детайли игралните терени на NFL, плюс съвсем нови модели на играчите, които олицетворяват характеристиките им.

Коментар