АСБИС стана дистрибутор на Redmond

Асортиментът на Redmond включва повече от 50 иновативни продукта за дома
(снимка: Redmond)

ИТ дистрибуторът АСБИС България разшири портфолиото си с продуктовата категория „малки домакински уреди” на Redmond – иновативен производител на интелигентни устройства за дома.

Основният акцент на Redmond е концепцията за интелигентен дом, в който всички домакински уреди са свързани и контролирани от един единствен софтуер, казва Анна Бидник, маркетинг директор на Redmond.

Асортиментът на компанията включва повече от 50 иновативни продукта: чайници, кафемашини, мултикукъри, фурни, машини за печене, скари и други устройства. Сред тях е първата в света пълномащабна линия умни кухненски уреди Sky Kitchen.

Потребителят разполага с „команден център” за управление на цялото оборудване на Redmond – и това е неговият личен смартфон или таблет с мобилно приложение „Ready for Sky”. В допълнение, приложението „Cook with Redmond” предлага над 3000 рецепти от различни кухни.

„Готови сме, заедно с новия си партньор, активно да развием пазара на интелигентни технологии в България. Стремежът ни е да помогнем на потребителите си да направят своето ежедневие по-комфортно, по-лесно и удобно”, коментира партньорството Моника Любомирова – продуктов мениджър на бранда в АСБИС България.

Коментар