Контракс стана Златен партньор на Acronis

Контракс и Acroinis задълбочават дългогодишното си партньорство
(снимка: CC0 Public Domain)

Системният интегратор Контракс придоби статут на Златен партньор на доставчика на решения за киберзащита Acronis, като резултат от дългогодишната съвместна работа на двете компании.

Повече от 5 години Контракс предлага, внедрява и поддържа решения и продукти на Аcronis, приложими за „on-premisе” системи, ситуирани при клиента и в облака, в частност услуги от портфолиото Acronis Cyber Cloud.

„Успешното партньорство между нашите компании се базира на добра колаборация през годините и активна работа в посока създаване на добавена стойност за крайните клиенти”, коментира Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis.

Портфолиото Acronis Cyber Cloud включва решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки.

„Досега се наблюдава широк интерес към услугите – от малки фирми и домашни потребители до големи интернационални компании с представителство в много държави”, сподели Николай Йорданов, изпълнителен директор на Контракс.

„Постоянно повишаваме компетенциите на нашите специалисти в областта на киберсигурността”, допълни той.

Коментар