FALCON и SWORDFISH – нови PCIe SSD дискове от Adata

FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, базирани на 3D NAND памет
(снимка: Adata)

Тайванският производител Adata Technology пуска на пазара два нови SSD диска. FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, базирани на 3D NAND памет, с поддръжка на PCIe Gen3x4 интерфейс, с висока производителност и надеждност.

FALCON поддържа скорост на четене и запис съответно 3100 MB/s и 1500 MB/s, както и по-висока степен на ефективност и надеждност, в сравнение с 2D NAND SSD устройствата.

Потребителите ще могат да избират между варианти с капацитет от 256GB до 2TB и включени технологии за защита на информацията, осигуряващи по-дълъг жизнен цикъл на самия диск.

SWORDFISH също е базиран на 3D NAND флаш памет и разполага с PCIe Gen3x4 интерфейс. Неговите скорости на четене и запис достигат съответно 1800 MB/s и 1200 MB/s. Дизайнът се допълва от атрактивен релефен алуминиев радиатор.

FALCON поддържа скорост на четене и запис съответно 3100 MB/s и 1500 MB/s
(снимка: Adata)

И при двете устройства потребителите ще могат да разчитат на интелигентен SLC кеш, буфер за памет, LDPC технология за корекция на грешки и AES 256-битово криптиране.

Допълнителните функционалности като SSD Toolbox и Migration Utility позволяват лесно управление на диска с бекъп и преминаване от HDD към SSD.

FALCON и SWORDFISH ще се предлагат с удължена 5-годишна гаранция. Цените на двете устройства за нашия пазар все още не са обявени.

Коментари по темата: „FALCON и SWORDFISH – нови PCIe SSD дискове от Adata”

добавете коментар...

  1. 000 или 00

    31000 или 3100? Дори когато преписвате, не гледате!

Коментар