ПОЛИКОМП ПОДПИСА ДИСТРИБУТОРСКИ ДОГОВОР С DICOTA


ПОЛИКОМП подписа дистрибуторски договор
с Dicota
Март 2006 г. – Поликомп
Поликомп, водещ дистрибутор на висококачествена компютърна и офис техника, разшири своето портфолио от дистрибутирани марки с продуктите, предлагани от Dicota (www.dicota.com).
Воден от стремежа да предлага все повече и по-разнообразни продукти, за да отговори по-цялостно на потребностите на своите клиенти, Поликомп подписа договор с Dicota и е новият дистрибутор на световния производител за България.
Продуктите на DICOTA се отличават с изключително модерен, компактен, практичен и изискан дизайн. Има подходящи модели за всяко поколение и всеки вкус. Всички продукти на DICOTA се отличават с изключително високо качество, като някои модели са изработени от специални материали и предлагат защита от дъжд и удар.  
Продуктовата гама на компанията се състои от много разнообразни модели и размери чанти и аксесоари за мобилни устройства и включва:
·                     Чанти и куфари
·                     Бизнес чанти – дамски и мъжки
·                     Младежки чанти
·                     Пътни чанти
·                     Калъфи за преносими компютри
·                     Калъфи за цифрови фотоапарати
·                     Аксесоари
Както винаги, партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.
Продуктите на DICOTA са достъпни за българските клиенти чрез партньорската мрежа на Поликомп!

Коментар