АСБИС започва дистрибуция на Corsair у нас

Corsair предлага пълната гама от продукти за гейминг и ентусиасти
(снимка: Corsair)

АСБИС България стартира дистрибуцията на продукти с марката Corsair на пазара у нас. На склад са вече и първите доставки, съобщиха от ИТ компанията.

В момента дистрибуторът разполага на склад с памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм  Corsair Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, вкл. топ продукти като Corsair Force MP600 2TB.

„Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на Corsair възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC”, заяви Александър Захариев, търговски директор на дивизия „Ритейл бизнес” в АСБИС България.

Основана през 1994 г., Corsair се превърна от производител на памети в един от световните доставчици на продукти за игри и стрийминг. Компанията предлага пълната гама от продукти за този сегмент от пазара, вкл. механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти, както и напълно интегрираното РС Corsair One.

Коментар