Huawei изкупува стари телефони от потребители на P40

Притежателите на смартфон P40 могат да продадат на Huawei стария са смартфон (снимка: Huawei)

Huawei стартира у нас Тrade In” кампания, която дава на потребителите на новата серия смартфони P40 възможност да върнат старото си устройство за рециклиране срещу съответното заплащане.

Услугата е активна в периода 21 май  – 21 юни за всички потребители, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E, включително и за устройствата, закупени от 6 април насам, когато стартираха продажбите в България.

Първата стъпка е избор на устройство – P40 Pro, P40 lite или P40 Lite E. След покупката потребителят може да регистрира серийния му номер на сайта на кампанията Trade In, откъдето ще получи промо код.

Без да напуска дома си, потребителят въвежда описание на старото си устройство, независимо от неговата марка, модел и състояние, и получава предварителна оценка на сумата, която може да получи за него.

Предвидена е и възможност за заявяване на куриер, изцяло за сметка на Huawei, който да вземе стария телефон от удобно за потребителя място и да го предаде за финална оценка на база на състоянието му.

След като получи информация, потребителят може да я приеме и сумата ще бъде преведена по банкова сметка или да я откаже и устройството му ще бъде върнато с куриер, отново безплатно.

„Много хора просто забравят старите си телефони по чекмеджетата и никога повече не ги използват. Те съдържат електронни отпадъци, включително батерии, и изхвърлянето им на неоторизирани места нанася вреди на природата, която всички искаме да опазим. Същевременно, някои от тях са в достатъчно добро състояние и след ремонт могат да бъдат използвани повторно… от хора, за които е трудно да си позволят покупка на нов телефон”, коментира Христо Стойчев, сервизен мениджър в Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Коментари по темата: „Huawei изкупува стари телефони от потребители на P40”

добавете коментар...

  1. Христо

    Имам Хуавей П40 лите

Коментар