Tronsmart Onyx Free – световна премиера на Hi-Fi слушалки за $34,49, UV стерилизиране и IPX7

Новите Bluetooth слушалки Tronsmart Onyx Free извличат максимума от аудиото на смартфона

Слушалките са безценният аксесоар, който превръща смартфона в нещо много специално за всеки любител на музиката и развлечението. Изборът на слушалки не търпи компромис, ако искаме изживяване на макс.

Брандът Tronsmart си спечели репутация сред феновете по целия свят като символ на качество, когато говорим за аудио колонки или слушалки. Новото бижу на компанията – безжичните Bluetooth 5.0 слушалки Tronsmart Onyx Free вече са на пазара. Световната премиера на модела започна днес на изключителна цена от $34,49 – тя е валидна с купон ONYXFREE за отстъпка от $15 в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Tronsmart Onyx Free са водоустойчиви по IPX7, а кутийката им ги стерилизира с UV

В новата реалност, когато хората по целия свят са уплашени от коронавируса, слушалките на Tronsmart идват с изключително ценни характеристики – кутийката, с която се доставят, поддържа стерилизиране с ултравиолетови лъчи (UV), а освен това слушалките са водоустойчиви по стандарта IPX7, т.е. можете да ги миете с вода – едва ли е необходимо нещо повече от тази двойна защита, за да се наслаждавате спокойно на музиката.

Когато страхът е преодолян, идва истинското щастие от слушането на музика със слушалките Tronsmart Onyx Free. Те интегрират технология Qualcomm aptX, за да осигурят аудио с Hi-Fi качество, на което можете да се наслаждавате и от Android, и от iOS смартфони, благодарение на технологиите SBC и AAC. Вградените 6-милиметрови драйвери осигуряват богат и чист звук.

Можете да се наслаждавате на музика до 35 часа с Tronsmart Onyx Free

Технологията Genuine Qualcomm гарантира бързо предаване на безжичното аудио, с ултраниско закъснение и при минимална консумация на енергия, а това означава и по-дълго слушане на музика без презареждане. Само с 5 минути зареждане ще получите 2 часа време за музика, при едно пълно зареждане – ще имате 7 часа, а при използване на зарядната кутийка – цели 35 часа! Бързото зареждане става през стабилен USB Type-C интерфейс.

Tronsmart Onyx Free се управляват лесно и удобно, с тактилни превключватели на Panasonic.  Те осигуряват прецизен контрол на функциите, като същевременно намаляват над 2 пъти налягането в ухото. Това са едни най-удобните за управление слушалки с бутони, подчертават с основание от разработчика. С едно докосване, например, можете да активирате гласов асистент Siri или Google Assistant.

Кутийката на Tronsmart Onyx Free е компактна и се побира в джоба на дънките

Нещо повече, вградените технологии за потискана на шума правят кристално чисти разговорите с новите безжични слушалки, които се очертават като поредния пазарен хит на Tronsmart. Слушалките-тапи могат да работят в два режима – моно и стерео, с независимо управление на всяка една от тях, което ги прави идеални и за ползване от двойки.

Tronsmart Onyx Free се доставят в комплект с кутийка за съхранение, зареждане и UV стерилизиране, която е толкова компактна, че се побира безпроблемно в джоба на дънките. Сдвояването със смартфона също е изключително лесно – след първоначалното Bluetooth свързване с няколко прости действия, впоследствие двете устройства се разпознават моментално сами, веднага щом отворите кутийката.

Слушалките Tronsmart Onyx Free са идеални за споделяне от двойки

А цената? Тя наистина е невероятна предвид възможностите на този нов продукт на пазара – не само като качество на звука и удобство за слушане и управление, но и предвид гарантираната хигиена с UV стерилизиране и водойустойчивост по IPX7.

Купи: Tronsmart Onyx Free – на цена от $34,49 с купон за отстъпка ONYXFREE (без купон цената е $49,99) и безплатна доставка до България.

Коментар