Джордж Шлосарек влиза в борда на Нетера

Телекомуникациите са голямата страст на Джордж Шлосарек
(снимка: предоставена от Нетера)

Джордж Шлосарек – eдин от основателите и дългогодишен главен изпълнителен директор на международния телеком оператор Epsilon Telecommunications, влезе в борда на директорите на Нетера и свързаните й компании.

Той ще бъде неизпълнителен директор на дружествата – длъжност, на която без да участва във всекидневното управление, ще съдейства за определянето на политиката и планирането, съобщиха от българския телеком.

„Виждам голям потенциал, талантлив екип от индивидуалности, интересен набор от продукти, глобално присъствие и желание за растеж, успех и промяна”, коментира Джордж Шлосарек решението си да се присъедини към Нетера.

През последните 17 години Шлосерек е минал през позициите на технически директор (CTO), оперативен директор, отговарящ за продажбите и маркетинга (COO), и главен изпълнителен директор (CEO) на Epsilon Telecommunications.

Той е роден, отраснал и учил във Великобритания. Дългогодишната му кариера в телекомуникациите го превръща в гражданин на света. През последните 20 г. е живял в континентална Европа и Азия. Сега се е установил в Сингапур.

Телекомуникациите са голямата му страст. Вдъхновява го как тази индустрия свързва хората и дава възможност на компаниите да продължават да работят нормално дори и в извънредни ситуации като настоящата.

„Още от първите дни заедно той ни помогна да започнем да постигаме по-добри резултати в нашата работа”, коментира привличането на Шлосерек основателят и управител на Нетера – Невен Дилков.

Нетера е независим телеком, който си партнира както с най-големите световни компании, така и с малки и средни фирми. Осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години, с точки на присъствие в над 20 държави.

Коментари по темата: „Джордж Шлосарек влиза в борда на Нетера”

добавете коментар...

  1. :o)

    Зели са си един нов ШЛОСЕР хората, много важно 🙂

  2. Anonymous

    Осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години

Коментар