XPG PRIMER – гейминг мишка с агресивен дизайн

XPG PRIMER впечатлява с атрактивна RGB подсветка
(снимка: Adata)

XPG, гейминг подразделението на Adata, обяви нов модел мишка – PRIMER, която балансира по отличен начин между прецизност, качество и цена, подчертава производителят.

PRIMER изпъква с агресивен спортен дизайн и разполага с Pixart PMW3360 оптичен сензор с чувствителност 12000 DPI, атрактивна RGB подсветка и устойчиви OMRON суичове.

Самата изработка също впечатлява със своя ергономичен дизайн и тяло, изработено от висококачествен Double-Shot PBT материал, който е изключително здрав, резистентен на износване и лесен за почистване.

Висoкото ниво на комфорт се допълва от текстурирани странични грипове, които позволяват стабилен захват, тактилен скрол, който осигурява отличен контрол и не на последно място – лек кабел със здрава оплетка.

OMRON суичовете на XPG PRIMER имат издръжливост 20 милиона клика
(снимка: Adata)

Цялото устройство е с тегло от само 98 грама, като балансира между лекота на приплъзване и точна степен на тракшън контрол за пълен комфорт по време на игра. OMRON суичовете на XPG PRIMER имат издръжливост 20 милиона клика, а вградената RGB подсветка предоставя възможност за избор на ефекти.

За момента все още няма информация кога моделът може да се очаква на българския пазар и каква ще бъде крайната му клиентска цена.

Коментар