Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – колонка T6 Max за $91,99 + слушалки QCY T2S

Музикалната колонка T6 Max се вписва идеално в домашния интериор

Музикалното парти на открито, у дома или където и да е другаде е по-достъпно от всякога, благодарение на преносимите аудио колонки, които работят автономно на батерия и възпроизвеждат музика безжично от смартфони ли друго Bluetooth устройство.

Атрактивни предложения за аудио колонки откриваме в популярен онлайн магазин, който този месец чества своята 8-ма годишнина. В раздела за потребителска електроника на кампанията Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale са публикувани оферти с големи намаления и допълнителни купони за отстъпка на колонки, слушалки и други продукти за домашно забавление като ТВ приставки и проектори, а също така фигурира и секция с лазерни и 3D принтери.

Всички продукти могат да се поръчат с купон за отстъпка, която варира в зависимост от стойността на покупката. Промоциите продължават до 25 юни:

  • при покупки за над $18: отстъпка от $5 с купон GKB8TH09
  • при покупки за над $88: отстъпка от $8 с купон GKB8TH10
  • при покупки за над $188: отстъпка от $15 с купон GKB8TH11

Едно от най-привлекателните предложения е Tronsmart Element T6 Max – преносима аудио колонка с отлични характеристики, която се предлага в комплект с безжични слушалки-тапи QCY T2S Earphones на промо цена от $91,99 с купон за отстъпка GKB8TH09 и доставка от склад в Германия (за $5,99).

T6 Max е елегантно устройство със страхотен звук

С прецизно разположени 4 пищялки и 1 нискочестотен говорител, T6 Max осигурява добре балансиран 360-градусов съраунд звук, за да гарантира, че всеки ще се наслаждава на отлично аудио изживяване, независимо от какъв ъгъл слуша колонката.

Специално проектираният масив от 8 пасивни радиатора издава страхотен звук, заедно с най-силния бас, който не само ще чуете, но и ще го почувствате, дори при ниско ниво на силата на звука. Tronsmart Element T6 Max предоставя 60W изходна мощност, а благодарение на технологията SoundPulse всеки ритъм на баса е по-интензивен и детайлен.

Дизайнът на T6 Max осигурява добре балансиран 360-градусов съраунд звук

Проектирана в класическа цилиндрична форма и изработена от първокласна алуминиева сплав и покритие от плат, аудио колонката има наистина елегантен вид и създава приятно усещане. Тя би била емблематична украса във всеки дом.

T6 Max възпроизвежда непрекъснато до 20 часа музика с едно зареждане на вградената литиево-йонна батерия с капацитет 12 000 mAh, при сила на звука на ниво 50%. Когато свържете две такива колонки, ще получите ефект на истинско безжично стерео (TWS) за пълноценно изживяване в „домашния театър”.

Управлението на T6 Max може да става и с гласови команди

Можете да ползвате на воля музикалната колонка и на открито, вкл. на плажа. С рейтинг IPX5, тя е устойчива на въздействия като пръски, пот и вода. Интегрираният светещ сензорен панел предлага удобен контрол на колонката с докосване и лесно разпознаване на бутоните дори в тъмна стая.

Нещо повече, T6 Max приема гласови команди от виртуалните асистенти на Apple и Google за проверка на календара, аларма, напомняния и други функции. Стриймването на музика от смартфона става безжично, през интерфейси Bluetooth и NFC, като просто приближите устройството до колонката.

Заедно с T6 Max ще получите и безжични слушалки QCY T2S Earphones

Купи: Tronsmart Element T6 Max Speaker + QCY T2S Earphones – на цена от $91,99 с купон за отстъпка GKB8TH09 и доставка от склад в Германия (за $5,99).

Коментар