Изгоря камион с 20 хиляди iPhone 11 в Китай

При пътен инцидент в Китай изгоря партида от 20 000 смартфона iPhone 11 на Apple
(снимка: CC0 Public Domain)

Камион с голяма партида смартфони iPhone 11 за китайски магазини не стигна до местоназначението си. На магистрала близо до Нанкин, столицата на провинция Дзянсу в Източен Китай, на около 300 километра от Шанхай, камионът се преобръща и изгаря.

В произшествието са участвали и други превозни средства. За щастие, катастрофата нe е причинила човешки жертви, но в резултат на пожара голяма част от товара на камиона е унищожен, съобщи китайският сайт My Drives.

В камиона е имало смартфони iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max в черно и зелено. Източници потвърждават, че на мястото на катастрофата са изгорели около 20 000 смартфона на Apple.

По информация от полицията, разпилените на пътя смартфони не са били иззети от други участници в движението. Apple отдавна даде да се разбере, че незаконно получените смартфони iPhone ще бъдат блокирани и притежателите им няма да могат да ги активират.

Междувременно, анализаторът Даниел Айвс от инвестиционната компания Wedbush заяви, че цената на най-евтиния iPhone 12 с LTE поддръжка ще започва от 549 долара.

Коментари по темата: „Изгоря камион с 20 хиляди iPhone 11 в Китай”

добавете коментар...

  1. OMG

    Феновете на огризката са в ШОК…

Коментар