ChrisPC VideoTube Downloader Pro – софтуер за видео колекции

ChrisPC VideoTube Downloader Pro може да задоволи нуждите на всеки от изтегляне на видео
(екранна снимка: Chris P.C. srl.)

Приложението ChrisPC VideoTube Downloader Pro е полезен инструмент в ситуации, когато искате да изтеглите видеоклипове от онлайн източници на вашия компютър, така че да създадете локално съхранявана мултимедийна колекция и да имате клиповете на разположение в офлайн режим.

Обхватът от уебсайтове за видео хостинг, с които това приложение е съвместимо, включва някои от най-популярните услуги като YouTube, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Flickr, SoundCloud, BBC, NBC, FOX и други.

Едно от основните предимства на ChrisPC VideoTube Downloader Pro е възможността за мониторинг на клипборда. Валиден URL адрес на видео, който се копира в клипборда, веднага се разпознава от приложението и се изпраща на опашката за изтегляне. Освен това можете ръчно да въведете URL адреси в главния прозорец.

Приложението избира най-доброто налично качество на видеото, но ви позволява също да го промените както желаете. Това е достатъчно универсална програма, за да вземете видеоклипове във формат MP4, WEBM, FLV и 3GP с различни качество и да ги преобразувате, така че да станат съвместими с джобни устройства като iPhone, iPod, iPad (MP4, MPEG и AVI). Освен това може да извличате аудио поток от всички входни видеоклипове, като запазите резултата като AC3 или MP3 файлове.

Сред най-интересните характеристики на приложението е интегрираният Finder Link, който използва вграден браузър за лесно намиране на онлайн видеоклипове. Персонализираната функция за търсене е съвместима с различни стрийминг протоколи, включително RTMP, HDS (F4M), HLS (M3U8) и VOD (MP4, FLV, MOV и др.).

Със своята широка поддръжка на онлайн видео източници, ChrisPC VideoTube Downloader Pro може да задоволи нуждите и изискванията на всеки потребител. Софтуерът осигурява приемливи скорости на изтегляне, като ви помага да вземете видеоклипове от различни уебсайтове и да ги конвертирате в желания формат.

Даунлоуд: ChrisPC VideoTube Downloader Pro

Коментар