PC Win Booster Free – „почиства” Windows компютъра

PC Win Booster Free премахва ненужните файлове, които задръстват системата
(екранна снимка: PC Win Booster Free)

PC Win Booster Free е ефективно приложение, което може да „почисти” Windows системата, позволявайки й „да диша”, като в същото време елиминира въздействието на нежелани данни и временни файлове.

Програмата е подходяща за използване на всеки Windows компютър, за да го поддържа във форма, като премахва остарели данни, които обикновено влошават производителността. Всеки потребител може да работи с програмата, независимо от нивото си на компютърни умения.

PC Win Booster Free се занимава с всичко, което може по някакъв начин да затрудни работата на компютъра, вкл. временни интернет файлове, празни папки, нежелани данни, нефункциониращи преки пътища, кошче и инструменти на браузъра.

Можете да направите селекция от системните области, които смятате, че се нуждаят от почистване, въпреки че се препоръчва да извършите операцията поне веднъж за всички тях. Друга почти задължителна предпазна мярка е архивиране на системния регистър, за да имате опция за възстановяване, ако нещо се обърка.

Програмата сканира бързо зададените области и предлага пълен отчет за откритите проблеми. Имате възможност ръчно да изберете файловете, които да бъдат изтрити при корекцията. Добра идея е да стартирате помощната програма два пъти, за да сте сигурни, че вече няма нищо вредно в системата ви.

PC Win Booster Free сканира бързо системата и предлага пълен отчет за откритите проблеми
(екранна снимка: PC Win Booster Free)

Освен това можете да се възползвате и от деинсталатора, който служи за премахване на ненужни програми, както и от търсачката на дублиращи се файлове, която бързо забелязва дублираното съдържание и го изтрива с цел да освободи ценно пространство.

В заключение, PC Win Booster Free е полезна програма, която ви позволява да почистите компютъра си бързо и ефективно, като също така предоставя инструменти за деинсталиране на приложения и дублиращи се файлове, които само заемат излишно място на компютъра.

Преди да пристъпите към операцията по почистване, трябва да имате предвид, че приложението не разполага със средства за архивиране на системния регистър, въпреки че повечето подобни програми включват такава възможност.

Даунлоуд: PC Win Booster Free

Коментар