Samsung подготвя Galaxy M41 с батерия като на таблет

Очакван Galaxy смартфон ще се захранва от батерия с капацитет 7000 мАч
(снимка: CC0 Public Domain)

Samsung работи върху нов смартфон от линията Galaxy, но с доста по-голяма батерия, чийто капацитет се доближава до този на типичния таблет, според изтекли информации в интернет.

Твърди се, че става въпрос за модела Galaxy M41, който вече е сертифициран в Китай, а най-отличителната му характеристика е батерията с капацитет 7000 mAh. Подобна батерия може да се открие в един съвременен таблет.

Най-голямата батерия, налична в моделите Galaxy на Samsung, е 6000 mAh, така че скокът до 7000 mAh очевидно ще е огромен, коментира Softpedia. В същото време се намеква и за други достойнства на този смартфон – най-вероятно M41 ще има и доста голям екран.

Galaxy M41 се очертава като първият смартфон на Samsung, който прави скок към по-голяма от обикновената батерия. Предполага се, че и останалите телефони Galaxy ще се възползват от този ъпгрейд, особено след като се увеличава и размерът на дисплея.

Следващият важен анонс на Samsung е моделът Galaxy Note 20, който се очаква в началото на август, но това ново устройство ще сподели по-голяма част от хардуера на Galaxy S20.

Samsung се опитва да намери начини за вграждане на по-големи батерии в своите смартфони и вероятно е само въпрос на време да започне масовият ъпгрейд на все повече устройства, произведени от южнокорейската компания.

Коментари по темата: „Samsung подготвя Galaxy M41 с батерия като на таблет”

добавете коментар...

  1. :o)

    След като вече не могат да измислят нищо, което да оправдае цената
    отдавна смартфоните надхвърлиха човешкия потенциал за нужди
    сега ще вдигат батерии и други глупости…

Коментар