ALSO добави Acronis решения в облачната си платформа

Облачната платформа на ALSO вече включва и решения за киберсигурност на Acronis
(графика: Acronis блог)

Решенията за киберзащита на Acronis вече са достъпни и в облачната платформа на дистрибутора ALSO (който придоби неотдавна Солитрон), съобщиха от компанията за сигурност, оперираща на нашия пазар с екип от 300 специалисти.

В рамките на партньорството решенията Acronis Cyber Protection станаха част от портфолиото на ALSO, а вече се предлагат и чрез ALSO Cloud Marketplace – платформа като услуга (As-a-Service), която вече е достъпна и в България.

Организациите могат да преминат към ефективна дигитализация, докато управляват голям брой услуги, процеси и акаунти. Предлаганите услуги са разделени на два сегмента: „on-premise” решения с акцент върху сигурността и защитата на данните и технологии, ориентирани към крайните потребители.

Acronis ще предложи иновативен модел на предлагане на услуги според потреблението („pay as you go”) чрез ALSO Cloud Marketplace. Това дава възможност на дистрибуторите да мащабират бизнеса си бързо, а клиентите да приведат растежа си в технологичен план.

Партньорската програма на Acronis предоставя технологии и инструменти за справяне с постоянно развиващите се заплахи. „Партньорите са в основата на нашия бизнес. Ние се стремим да бъдем не само техен доставчик, но и техен поддръжник”, заяви Иван Дудин, регионален директор продажби в Acronis.

По думите на Ралица Килиaн, генерален директор клиенти на ALSO България, Acronis е доставчик, който търси иновативен и бърз подход към дигитализацията на услугите, осигурявайки информационна сигурност, качество и удобно съхранение на критични за бизнеса данни.

Коментар