Xiaomi Air 2SE – в продажба само за $29,99

Xiaomi Air2 SE осигуряват качествено аудио изживяване с честота 20Hz – 20 000Hz

Светът е по-различен с музика, а приятното изживяване е лесно достъпно където и да сме, благодарение на съвременните технологии и най-вече съчетанието от смартфон и Bluetooth слушалки.

Висококачествени безжични слушалки с бранда на Xiaomi се предлагат само за $29,99 (вместо $39,99) в глобалния онлайн магазин Geekbuying – това е моделът Xiaomi Air 2SE, а привлекателната цена е валидна при използване на купон за отстъпка 4AM7MBOO. Доставката на слушалките до България е безплатна.

Xiaomi Air2 SE се доставят с кутия за зареждане за използване в продължение на 20 часа

Тези слушалки могат да ви осигурят мечтаното аудио изживяване в продължение на 5 часа с едно зареждане. Времето се удължава до 20 часа при използване на зареждащата кутия, с която се доставят слушалките. Ще се наслаждавате на качествен звук в честотния диапазон 20 – 20 000 Hz.

С два вградени микрофона и технология „beamforming”, Xiaomi Air2 SE TWS Bluetooth Earphones елиминират фоновия шум по време на телефонни разговори. Връзката със смартфона е безжична, през интерфейс Bluetooth 5.0, като сигналът се предава едновременно към всяка от двете „тапи”, което гарантира по-стабилна връзка.

Xiaomi Air 2SE се управляват лесно, с докосване

По отношение на акустиката, високото качество е обезпечено от големи 14,2-милиметрови драйвери и поддръжка на AAC кодек. Слушалките възпроизвеждат истински стерео звук (TWS), а двете „тапи” работят напълно независимо една от друга – няма главна и подчинена.

Управлението на Xiaomi Air2 SE е максимално улеснено – то е сензорно, с докосване. Тъч контролите за усилване и намаляване на звука, пауза, спиране, приемане на обаждане, гласов асистент и т.н. са удобно достъпни отстрани. В допълнение слушалките разпознават автоматично кога са на ушите или свалени, за да прекъснат или възобновят музикалното възпроизвеждане.

Xiaomi Air 2SE се свързват със смартфона при отваряне на кутията

Нещо повече, слушалките а тясно интегрирани с MIUI смартфоните на Xiaomi. Когато отворите зареждащата кутияе, на екрана на смартфона изскача прозорец с интерфейса за свързване. След сдвояване на устройствата можете да следите енергийното ниво както на слушалките, така и на зарядната кутия.

Bluеtooth слушалките Xiaomi Air2 SE могат да приемат безжично аудио на разстояние до 10 метра от смартфона. Те имат съпротивление 32 ома и честотен диапазон 20Hz-20KHz. Зареждат се с адаптер DC 5V/1A за около 1,5 часа, което осигурява до 5 часа възпроизвеждане (при 50% сила на звука) или до 20 часа със зарядната кутия.

Xiaomi Air 2SE се доставят в момента с голяма отстъпка в цената

Слушалките са леки – имат тегло само 48 грама и се доставят в комплект със зареждаща кутия, кабел Type-C и ръководство за потребителя. Налични са в бял цвят и могат да се използват със смартфони под управление на Android и iOS.

Купи: Xiaomi Air2 SE TWS Bluetooth Earphones – на цена от $29,99 (вместо $39,99) с купон за отстъпка 4AM7MBOO и безплатна доставка до България

Коментар