Trit 500 RGB – ергономично гейминг кресло от Genesis

С този стол геймърите могат да създадат уникална и зрелищна атмосфера за игри
(снимка: Genesis)

Издръжлив, удобен и визуално грабващ – така полският производител на гейминг периферия Genesis описва своя нов модел Trit 500 RGB, който се предлага отскоро и на българския пазар на цена около 400 лв. от официалния дистрибутор PolyComp.

Trit 500 разполага с RGB LED осветление и със сигурност ще привлече погледа с външния си вид. Столът дава възможност на запалените геймъри да създадат игрална среда с наистина уникална и зрелищно ефектна атмосфера с избор от над 300 режима на подсветката и възможност за промяна на яркостта и скоростта с помощта на дистанционно управление.

Подсветката се захранва от външна батерия (стандартно, не е включена в комплекта), за която има специално предназначен джоб, разположен под седалката, което елиминира оплитането в кабели по време на игра. Атрактивният външен вид на креслото се допълва от стилни декоративни Carbon елементи на облегалката.

Ергономичният Trit 500 позволява дълги часове игра без ефект на умора
(снимка: Genesis)

Trit 500 RGB се отличава с голяма ергономичност и издръжливост и позволява дълги часове игра без ефект на умора, като осигурява необходимата подкрепа за уязвимите зони. Включените лумбални подложки и възглавници за главата се грижат за долната част на гърба и облекчават напрежението във врата.

Производителят акцентира специално върху използваните материали. Trit 500 е изработен от метална конструкция, тапицирана с висококачествена пяна, която не позволява деформация. Столът е завършен с устойчива на износване материя, която осигурява добра вентилация при всякакви условия, предотвратявайки усещането за „залепване” в горещите дни.

Помислено е и за прецизното регулиране на височината на седалката
(снимка: Genesis)

Trit 500 RGB разполага с подлакътници с възможност за регулиране на височината и механизъм, който позволява да се зададе с точност ъгъла на облегалката, както и с отпускаща люлееща функция. Помислено е и за прецизното регулиране на височината на седалката, а удобните вертикално регулируеми подлакътници гарантират правилния ъгъл на ръцете.

Столът е оборудван с висок клас газов амортисьор и има товароносимост до 120 кг. Твърдата основа е оборудвана с 50-милиметрови найлонови колела, които осигуряват оптимална мобилност на стола и не надраскват повърхността.

Коментар